Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Oneswfanboy kérdése:
Pár napja elkezdtem beszélgetni itt egy lánnyal (ő írt rám) tegnap még beszélgettünk, írtam neki, de ma már nem írt vissza semmit.. Szerintetek eltűnt véglegesen? Van egy olyan érzésem, hogy igen....
Figyelt kérdés
2021. márc. 23. 21:12
11/21 anonim válasza:
Kezdem tényleg elhinni, hogy a Nőtarsaim tényleg meghibbantak
12/21 anonim válasza:
vagy lehet nincs ideje, energiája most itt lógni.. ne legyél hisztis. ha pedig lelépett, nem ír többet akkor ez van. légy férfi és ne itt rinyálj.
13/21 A kérdező kommentje:
Ki mondta , hogy rinyálok? Ez miért lenne rinya... Csak megkérdeztem ezt ennyi, rinya, meg hiszti aha... Ha neked nem tetszik nem kell elolvasni a kérdést ennyi...
2021. márc. 23. 22:36
14/21 A kérdező kommentje:
De jó, hogy itt mindig akad egy bunkó fasz aki belém köt, de szeretem az ilyet... Érdekes a többi válaszoló értelmesen tudott válaszolni, neked miét nem ment ez?
2021. márc. 23. 22:39
15/21 A kérdező kommentje:
Hagyjuk, csak tudod szarul tud esni egy férfinak is ha egy csaj se kép se hang nem ír vissza.... Azért senki nem magyarázza már be nekem hogy nincs 1-2 perce, hogy időt szakítson egy olyan személyre akivel szeret beszélgetni vagy szimpatikusnak találja.... Arra van idő amire időt szakítasz, ha egy csajnak kicsit szimpi vagy az szakít időt rád akár mikor, még ha nagyon elfoglalt is, ennyi. És teljesen lényegtelen, hogy melyik platformon oldalon beszélgetsz az illetővel.... Jó eltűnt ennyi ez van így jártam, csak na azért érdekes, hogy gerince nem volt, de ezen nem lepődtem meg nagyon, mert ezen az oldalon sorozatosan vannak ilyenek. Csak érdekes, hogy a férfit szidják orrba szájba mindenhol.....
2021. márc. 23. 22:53
16/21 anonim válasza:
Szerintem azért ne akard már te tudni egy pár napja megismert emberről, hogy mikor mire mennyi ideje van.
Egy nap még annyira kevés ahhoz, hogy lelépésről beszéljünk feltétlen.
17/21 anonim válasza:
Ha ezt így le tudod vezetni, hogy "aki fontos, arra szakít időt", akkor nem jön onnan logikusan, hogy akkor te nem vagy fontos, ennyi volt?
18/21 A kérdező kommentje:
Akkor nem vagyok fontos neki ezek szerint, legalább kiderült... De jön ez logikusan.
2021. márc. 23. 23:25
20/21 anonim válasza:
Nem kell választ várni senkitől.
Ez bőven megszokott, hogy itt az emberek egy sziával nem képesek elköszönni ha eltűnnek rövidebb akár hosszabb időre és ez bárhol érvényes.
Ezen nem kell kiakadni.
Mindenki elvárja a "jó modort" csak baromi kevés ember az aki nem csak elvárja, de tudja is nyújtani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!