Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Olvastam a "mingli" életformáról, kinek mi a véleménye róla? Működőképes lehet?
Figyelt kérdés
Elvált, lassan 37 éves férfi vagyok. 5 éves kislányom az exnejemmel él.
Belegondoltam abba, ha még egyszer az Életben lesz komoly kapcsolatom, akkor azt - legalábbis jelenleg - csak úgy tudom elképzelni, hogy nem költözöm össze a hölggyel, de 1-1 hétvége, hétköznap ottalvás, szabadidős program, nyaralás, betegségben, egyéb gondban társ és partner kívánok lenni. Továbbá, én már eldöntöttem, nem vállalok több vérszerinti saját gyermeket.
Ennek megfelelően, véleményekre vagyok kíváncsi: ez nagyon "zsákutcás" gondolkodás és a végén magányos, megkeseredett kisöreg maradok vagy van olyan Nő, aki képes így párkapcsolatban létezni? Nem összeköltözve és közös gyermeket nem vállalva.
2021. márc. 22. 14:47
21/21 anonim válasza:
Szerintem ez jó dolog. Èn is nehezen alkalmazkodnék újra annyira, amennyire egy együttélésben kellene (és exnej vagyok gyerekkel). Valahogy mindenki csak az összeköltözés - szexkapcsolat tengely mentén tud gondolkodni, nekem pedig az egyik túl szoros és kötött/fojtogató(?), a másik túl üres és mellőzi az intimitást és az érzelmeket. Ez meg valahogy jobban belőhető az igények alapján. Talán. Bár csak agyalok itt, mert sosem próbáltam még hasonlót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!