Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Férfiak. Próbáltátok már ki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak. Próbáltátok már ki olyan nőnek a ragaszkodását felétek, akivel ismerkedtek? Mármint hogy is mondjam, nem a ragaszkodás a jó szó, de arra vonatkozik a dolog, hogy akivel neten régóta cseteltek és közel a randi, jól kijöttök, bejöttök a nőnek.

Figyelt kérdés
Én már többször is. Van egy jól felépített kamu facebookom egy jóképű pasival, 1400 ismerős, 20 kép, mindegyik alatt sok like. Persze hónapokig tart egy kamu facebookot felépíteni egy szépfiúval, de nagyon könnyen lebuktat mindenkit. Rendre csináltam olyat, hogy írtam a nőnek, akivel 2-3 hete ismerkedek (telefonon is sokat beszélünk) és közel volt a randi. Mind elvérzett. 8/7 visszaír az ismeretlen szépfiúnak és ha rákérdezel ismerkedsz e valakivel, azonnal letagadnak, hogy létezel. (van pár tucat ilyen messenger beszélgetésem elmentve, nem kamu). Ha te pl írsz a nőnek délután 6 kor, hogy mi újság, és pl 6.30 ig nem ír vissza, akkor ezzel is írsz neki. Szinte garantált, hogy ennek a pasinak fog hamarabb válaszolni az adott nő és csak utána neked (ha egyáltalán érdekled még miútán a nálad vonzóbb pasas ráírt). Szerintem majd minden nő extramód felszínes és 99%-ban a pasi külseje mozgatja meg, nem az, hogy értelmes, normális, kedves. Ha csak átlagos a pasi és jön egy vonzübb hapsi, az 10/9 szer ha akarja, azonnal lesöpri az előző pasit a színről. Sajna tapasztalat. Vagy 7 nőt tiltottam le emiatt mérgemben, hogy megbuktak ezen, hogy nem én voltam a fontos akivel már több hete beszélgettek vagy randiztak is (aztán folyt köv is volt), hanem egy vad idegen szépfiú.
2021. márc. 20. 22:57
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:

3. Nyilván ha napok óta ismerkednél egy görnyedt hátú, szemüveges, pocakos lánnyal, és rádírna egy Meghan Fox kaliberű nő, örülnél, mint majom a farkának, és le se szarnád az elsőt.

Vártam ezt a támadást. Nem, nem ilyen vagyok és sem én sem a lányok nem vagyunk pocakos görnyedhátú (vagy bármi más toruzulásos) alakok. Csak meg akartam ezekkel az eszközökkel bizonyosodni, hogy komolyan vesz e a nő, tényleg akarja a kapcsolatot (2-3 randi után is ez volt) velem, stb. Szóval semmi köze ilyen na házasodjunk meg s ne nézz soha senkire c. dologhoz. Egyszerűen csak jól esett volna ha én vagyok neki a fontosabb egy vad igedennel szemben.

2021. márc. 20. 23:37
 12/16 A kérdező kommentje:

Illetve egyik bevallotta, hogy ismerkedik, de semmi komoly, csak 2x randizott velem, közben meg 3 hónapja együtt voltunk, nekem már összeköltözésről beszélt.

Szóval ez oda-vissza így van, nem nem függő.

Igen, szerintem is mindkét nem vastagon ilyen típus (vagyis sokan), mint a picit szebb, ismeretlenebb vonzza. Nem szép dolog. Én max visszaírnék a nőnek, de elmondanám, hogy van valakim. Engem így neveltek. Csak egyszerűen azt látom, hogy 10/7 házasságot válás követ, rengeteg a megcsalás, és ez szörnyű. Szüval jó megbizonyosodni róla (ami semmit sem jelent persze), hogy a másik komolyan gondolja veled és nem már rögtön a hátad mögött még 10-el flörtöl,

2021. márc. 20. 23:42
 13/16 anonim ***** válasza:
100%

Biztos vagy te ebben, hogy amikor ezt a "tesztet" elvégzed, olyankor már van olyan szinten a viszony, hogy le kéne a másikat rázniuk?

Magamból és a női ismerőseimből kiindulva amikor már kedvelünk egy férfit akkor aztán írhat egy idegen szépfiú..

Ezek a nők egyszerűen nem kedveltek eléggé téged.

2021. márc. 21. 01:56
 14/16 A kérdező kommentje:
Az tuti h nem elegge, mert akkor nem flörtöltek volna azonnal a masikkal.
2021. márc. 21. 07:17
 15/16 anonim ***** válasza:
79%

"Vártam ezt a támadást. Nem, nem ilyen vagyok és sem én sem a lányok nem vagyunk pocakos görnyedhátú (vagy bármi más toruzulásos) alakok."

Uram izgalmazz, csak egy szélsőséges példát mondtam, de ha teljesen átlagos lánnyal lett volna két randid, és rádírna egy kategóriákkal jobb, esetleg modell kinézetű nő, dobnád azonnal az elsőt, ez 100%. Azért vagyok benne biztos, mivel 2 randi után nem alakul ki semmilyen érzelem, és kötelezeettséged sincs a másikkal szemben, ezért egyből lecsapnál a jobb, kihagyhatatlan lehetőségre.

Amúgy meg én eléggé féltékeny típus vagyok, de még a kapcsolat elején se csinálnék ilyet nem b*meg 2-3 randi után. Mekkora egy zéró önbizalmú, kontrollmániás p*cs lehetsz. Képzelem milyen csodálatos lehet egy kapcsolat veled, ha már az ismerkedés elején jogtalanul ellenőrizgeted a másikat. Ezután jön majd, hogy a nőnek be kell állítania a helyzetmeghatározót a telefonján, átolvasod rendszeresen a facebook üzeneteit, eljárkálsz utána, hogy tényleg a barátnőivel találkozik-e. Továbbra is tartom, hogy a tiltással szívességet tettél nekik.

2021. márc. 21. 08:48
 16/16 anonim ***** válasza:
Online sok a hazug ember, ezért semmit nem számít hogy éveket beszélgetsz valakivel vagy heteket, ha élőben még nem kerültetek kontaktusba. Persze ilyenkor a legzavaróbb talán azt tud lenni, ha volt valami értelmes téma aminek a tartalma teljesen kárba ment mert ennyire érdekelte a másik személyt.. mint ha valaki egyfolytában bologatna de közben teljesen másra gondol.
2021. márc. 21. 16:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!