Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak. Próbáltátok már ki olyan nőnek a ragaszkodását felétek, akivel ismerkedtek? Mármint hogy is mondjam, nem a ragaszkodás a jó szó, de arra vonatkozik a dolog, hogy akivel neten régóta cseteltek és közel a randi, jól kijöttök, bejöttök a nőnek.
3. Nyilván ha napok óta ismerkednél egy görnyedt hátú, szemüveges, pocakos lánnyal, és rádírna egy Meghan Fox kaliberű nő, örülnél, mint majom a farkának, és le se szarnád az elsőt.
Vártam ezt a támadást. Nem, nem ilyen vagyok és sem én sem a lányok nem vagyunk pocakos görnyedhátú (vagy bármi más toruzulásos) alakok. Csak meg akartam ezekkel az eszközökkel bizonyosodni, hogy komolyan vesz e a nő, tényleg akarja a kapcsolatot (2-3 randi után is ez volt) velem, stb. Szóval semmi köze ilyen na házasodjunk meg s ne nézz soha senkire c. dologhoz. Egyszerűen csak jól esett volna ha én vagyok neki a fontosabb egy vad igedennel szemben.
Illetve egyik bevallotta, hogy ismerkedik, de semmi komoly, csak 2x randizott velem, közben meg 3 hónapja együtt voltunk, nekem már összeköltözésről beszélt.
Szóval ez oda-vissza így van, nem nem függő.
Igen, szerintem is mindkét nem vastagon ilyen típus (vagyis sokan), mint a picit szebb, ismeretlenebb vonzza. Nem szép dolog. Én max visszaírnék a nőnek, de elmondanám, hogy van valakim. Engem így neveltek. Csak egyszerűen azt látom, hogy 10/7 házasságot válás követ, rengeteg a megcsalás, és ez szörnyű. Szüval jó megbizonyosodni róla (ami semmit sem jelent persze), hogy a másik komolyan gondolja veled és nem már rögtön a hátad mögött még 10-el flörtöl,
Biztos vagy te ebben, hogy amikor ezt a "tesztet" elvégzed, olyankor már van olyan szinten a viszony, hogy le kéne a másikat rázniuk?
Magamból és a női ismerőseimből kiindulva amikor már kedvelünk egy férfit akkor aztán írhat egy idegen szépfiú..
Ezek a nők egyszerűen nem kedveltek eléggé téged.
"Vártam ezt a támadást. Nem, nem ilyen vagyok és sem én sem a lányok nem vagyunk pocakos görnyedhátú (vagy bármi más toruzulásos) alakok."
Uram izgalmazz, csak egy szélsőséges példát mondtam, de ha teljesen átlagos lánnyal lett volna két randid, és rádírna egy kategóriákkal jobb, esetleg modell kinézetű nő, dobnád azonnal az elsőt, ez 100%. Azért vagyok benne biztos, mivel 2 randi után nem alakul ki semmilyen érzelem, és kötelezeettséged sincs a másikkal szemben, ezért egyből lecsapnál a jobb, kihagyhatatlan lehetőségre.
Amúgy meg én eléggé féltékeny típus vagyok, de még a kapcsolat elején se csinálnék ilyet nem b*meg 2-3 randi után. Mekkora egy zéró önbizalmú, kontrollmániás p*cs lehetsz. Képzelem milyen csodálatos lehet egy kapcsolat veled, ha már az ismerkedés elején jogtalanul ellenőrizgeted a másikat. Ezután jön majd, hogy a nőnek be kell állítania a helyzetmeghatározót a telefonján, átolvasod rendszeresen a facebook üzeneteit, eljárkálsz utána, hogy tényleg a barátnőivel találkozik-e. Továbbra is tartom, hogy a tiltással szívességet tettél nekik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!