Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csúnyaságon kívül mi lehet az oka annak, ha egy nő nem kell a férfiaknak?
Első ránézésre a külső dolgok döntenek. Nem tudom kérdező, hogy mire gondolsz, de ha valaki már látásból sem jön be senkinek, ott a külsővel van gond: Arc, alkat, ruházat, stb.
Utána, ha beszélgetésről van szó, akkor olyan dolgok lehetnek elrettentőek, ah a másik túl buta, idegesítő a hangja, a beszédstílusa. Túl nyomulós.
Olyan meg nincs, hogy egy fiatal csaj próbálkozik egy csomó pasinál és senkinek sem kell, KIVÉVE, ha magánál mérföldekkel jobbaknál próbálkozik.
#10: Te amúgy milyen kábítószert használsz? Egyetemen egy csomó 25 alatti ismerősöm házasodott, többeknél már gyerek is van. Ez nem számít komolynak?
Nézzük személyes első ránézésre:
-tartása olyan mint a női cuccos webshopok képein a csajoknak, kb egy kérdőjel
-plusz az a kifejezéstelen fej hozzá
-szeme üres
-látszik h egy szobanövényben több élet van
Ezeket mérem fel a randi első pillanataiban mindig, tartás, arckifejezés, szeme.
A csúnyaságon kívül számomra az alábbiak azok, amelyek a találkozás első percében is taszítóak lehetnek egy nőben:
- a túlzottan magabiztos, "főnök-szerű" fellépés;
- a szeméből sugárzó, szinte villámló haragosság, düh, sértettség, neurózis;
- ha rengeteget beszél, a szavamba vág, s láthatóan egyáltalán nem érdekli, hogy én mit gondolok;
- a slampos megjelenés, a totális igénytelenség a ruházatban, hajviseletben;
- a flegmaság, unottság;
- az állandó vihogás, infantilizmus;
- az azonnal kitapintható lelki vagy szellemi sivárság.
18.
Szerintem a zongora labu az a rovid, vastag lab valszeg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!