Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért „udvarol” ha közben meg akar változtatni az exei mintájára?
Van egy fiú barátom, 32 éves 10+ ex-el, pár hónapja mondogatja, hogy randizhatnánk. Általában kedves, aranyos stb, viszont néha tök váratlanul elejt egy beszólást, amit ő talán nem is annak szán, én viszont annak érzem, és átértékelem tőle az egész kapcsolatunkat.
Pl: én nem úgy öltözök, mint a korombeliek, az ő exei ezt és ezt hordtak. Huszonéves vagyok, teljesen átlagosan öltözök, sokan meg is dicsérnek, hogy csinos vagyok. Volt hogy ő is megdicsért. Néha megkapom, hogy az egyik exe hogyan szeretett sminkelni, én miért nem sminkelek jobban. Belsőleg szintén szokott kritizálni, én otthonülős vagyok, ő azt nem érti, miért nem járok el ide-oda.
Megértem, hogy nem én kellek neki, de akkor meg miért hív randira? A barátaival egyébként a covid ellenére hetente összejár, engem sosem hívott el, és konkrét randi időpontot sem ajánlott még. Ha meg csak szexre kellenék, miért kell mellé a körítés, miért nem lehet egyenesen megmondani?
A legjobb tippem, hogy nem talál jobbat, addig meg beérné velem is.
Valaki segítene értelmezni ezt a viselkedést?
Lehet velem van a probléma. Ha valaki tetszik, akkor úgy tetszik nekem amilyen. Ha valaki meg nem tetszik, akkor nem tetszik. Akkor nem hívom randira.
Annyit akartam mondani, hogy ebben a helyzetben szerintem tirpákság beközölni neked ilyeneket. Ne versenyeztessen téged az exeivel, hanem vagy szeret úgy ahogy vagy, vagy a haverságnál nem érdemes többet erőltetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!