Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak a top férfiak?
Felszínes vagy, de valami extrém módon, és közben azt sem veszed észre, hogy mekkora kettős mércéd van, és milyen rohadék alja féreg vagy.
Ez a fajta selejtes kisugárzás simán átüt az udvariasság és udvarlás gyenge álcáján.
Elborzadva olvastam, hogy még a nejedet (55kg határeset :DD) is próbálod lehúzni, hogy ő is sekèlyes, csak, hogy megbocsáthatónak tűnjön, hogy a te részedről egy hazugság a kapcsolat.
Nincs kémia, és így vetted el?
Gratulálok! Ezt a nyomort kizárólag magadnak köszönheted, ugyanis ekkora ótvar igénytelen vagy, meg is érdemled a sorsod, csak a nejedet sajnálom.
Ami külön tetszett, hogy komoly családban nőttél fel??? Nagyon kétlem, de ha mégis így van, akkor kitől láttad, hogy abszolút nem számít a nő személyisége, csak az alakja?
Remèlem, valamelyik férfi beírja ide, hogy szégyelli, hogy közéjük tartozol...
" Nekem ott van a szomszédom! Van neki egy 9 éves lánya, és sorokban állnak a pasik az ajtaja előtt.. Mondjuk nagyon szép alakja van, de fejre amolyan átlagos jó szándékkal"
Egy gyereklányról van szó, rohadtul nem egészséges ahogy írsz a nőkről, a párodról. Pszichológus nem ártana szerintem.
Ha a kérdező internetes társkeresőkre gondol, ott saját tapasztalataim szerint valóban, teljesen egyértelműen a külső dominál a nők döntésében. A nők hatalmas többségükben csak ránéznek a feltöltött fényképre, s ha 3 másodperc alatt nem kelt bennük a fotó vonzalmat, azonnal továbblépnek a következő férfi adatlapjára, el se olvassák a szöveges bemutatkozást. S mivel a nők külső szerinti férfiideálja meglepően egységes, az a férfi, aki ettől nagyon eltér, azzal kevés nő fog szóba állni. Aki viszont megfelel ennek az ideálnak, az kedvére, akár gátlástalanul is szoknyavadászkodhat az internetes társkeresőkön, párhuzamosan akár több nőt is szédítve. Sajnos a legtöbb nő az életében túl későn jön arra rá, hogy a külsőre vonzó férfiak nagyon is könnyen megtehetik legalább 50 éves korukig, hogy ha ráunnak a párjukra, bármikor otthagyják, és egy hónapon belül találnak valaki mást. A nők közül túl sokan és túl sokáig naivan azt gondolják, hogy "levadásznak" egy jóképű, sármos férfit, majd testi vonzerejükkel örökre megtartják. A megszokás révén minden vonzerő elmúlik egy idő után, még a legszebb nőké is. A tartós (3-4 évnél hosszabb) párkapcsolathoz belső értékekre alapozott lelki kötelék kell. Ha ez nem alakul ki, akkor a kapcsolatnak annyi.
A lelki értékeken alapuló vonzalom azonban legtöbbször nem gyorsan alakul ki, hanem sokszor csak jó néhány személyes találkozás után, s a jelenlegi felgyorsult életritmusban ilyesmire a legtöbb nő sajnos nem ad esélyt, pedig ezzel igazából saját maga alatt vágja a fát. Nekem az ismerősi körömben volt olyan nő, aki az első találkozás után nemet mondott a férfinak, majd a férfi kérlelte, hogy legalább egyszer találkozzanak még. Szánalomból beleegyezett egy újabb találkozásba, majd hamarosan belészeretett és azóta már házasok.
Az ismerkedés hagyományos formáiban, amikor a férfi "udvarolhatott" a nőnek, más volt még a helyzet, mert a legtöbb nő számára egyszerre csak egy-két potenciális udvarló férfi volt képben, nem pedig több ezer, mint az internet korában. Vagy az illető udvarló férfival ismerkedett egy nő, vagy ha visszautasította, akkor annak tudatában tette, hogy akár hónapokig nem jön új udvarló. Ezzel szemben ma minden nő annak tudatában ismerkedik, hogy bármikor egy héten belül talál újabb érdeklődőt a neten. Örökre elveszett valami az emberi kultúrából, s ez áttételesen a párkapcsolatok minőségére is negatív hatással van, nem is szólva a végképp egyedül maradt, a családalapítás korát túllépő, vagy gyermekeivel végképp egyedül maradt, megkeseredett, idősödő férfiak és nők egyre növekvő tömegéről.
"Egyáltalán nem a belső értékek dominálnak, hanem a fullos külső"
Pontosan úgy, mint nálad, mikor az az első kikötésed, hogy egy nő legyen vékony. Akkor a nő miért ne várhatná el, hogy a férfi is vékony legyen?
Egyébként én karcsú, vékony nő vagyok, a férjemnek meg nincs kockahasa, nem is vonz a dolog, van rajta plusz 5-6 kiló és egy pici pocak, nekem ez bejön. Én a magas, gizda fiúkat nem szeretem. Ez van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!