Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kedves fiúk, lehetne hozzátok három kérdésem?
1. Miért okoz nektek élvezetet mindenki előtt megalázni egy kövér lányt?
2. Miért kezdtek nyomulni ugyanarra a lányra miután lefogyott?
3. Miért nem értitek hogy ezek után miért nem akar semmit tőletek?
1. Sosem aláztam meg kövér lányt, pláne mindenki előtt. Viszont őszinte embernek tartom magam és mindenkinek megmondom a frankót, emiatt sokan nem szeretnek, de nem fogok megváltozni, mert ez vagyok én. Sosem tudnék kegyes hazugságokkal színlelni.
2. Nem igazán szoktam nyomulni, de talán azért, mert tetszik és esetleg előtte is megmondtam neki őszintén, hogy "Szép arcú vagy, de igazán lefogyhatnál."
3. Mert a legtöbb nő mindig azzal jön, hogy őszinte pasit szeretne, ilyenkor meg kiderül, hogy jobban szereti azokat, akik azt mondják, amit hallani akar és lehazudják a csillagos eget is. Én fordítva ugyanúgy azt szeretném, ha a barátnőm megmondaná, hogy gyúrhatnék kicsit meg pocakot eresztettem, meg undorítóan öltözöm és változtassak, nem pedig minden szép és jó, aztán titokban megcsal vagy másra vágyik. Álszent, hazug dolog azt állítani, hogy a külső nem számít.
Amúgy meg ha kövér akarsz maradni, akkor jogod van hozzá, csak fogadd el, hogy sokkal kevesebb férfinek jön be a kövér nő, mint a normális testalkatú és akinek bejön, azok egy része is inkább kényszerből próbálkozik be, hátha ő nem utasítja vissza.
Ezen kívül a kövérség semmilyen esetben sem egészséges és sokszor mentális okai is vannak, amiért evéssel kompenzálsz valamit. Közel sem olyan dolog, mint mikor egy srác alacsony vagy kopaszodik vagy bármi egyéb, amiről NEM TEHET és NEM TUD RAJTA VÁLTOZTATNI.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!