Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért ilyen válogatósak a nők?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ilyen válogatósak a nők?

Figyelt kérdés
Aki 30 felett is szingli, az számomra furcsa. Férfiként tényleg gürizni kell egy nőért, de fordítva nincs így, a nő szabadon választhat - a katalógusból. De nem teszi.
2021. márc. 19. 00:35
1 2 3 4 5
 1/46 anonim ***** válasza:
93%

Jól látod.

Mert csak néha akad egy-egy hím, aki vonzó.

Amikor ilyen nincs, akkor nincs rá igényünk.

A szingliség oka, hogy attól az 1-2-től, aki kellett volna, kosarat kaptunk, mást választott.

2021. márc. 19. 00:41
 2/46 anonim ***** válasza:
81%

Különben nem tudom ezt a katalógust mért gondolod, a férfiak többsége soha, semmilyen módon nem közeledik a nőkhöz, így azok választani sem tudják őket.

Elég megnézni az itteni kérdéseket, abból van a legtöbb, hogy mért nem kapnak nőktől úgy szexet, hogy nekik cserébe semmit ne kelljen adni.

Ez jellemző ma 30%-ban a férfiak nőkkel kapcsolatos érdeklődésére.

További 60% az meg a semmilyen érdeklődés.

2021. márc. 19. 00:49
 3/46 anonim ***** válasza:
29%

Te is válogatós lennél, ha bármilyen 10/10-es nőt megkaphatnál, aki átjárna hozzád szexelni meg bármikor lenne olyan 5/10-6/10 körüli, aki elkísér hol egy moziba, hol egy színházba, hol csak egy dunaparti sétára...

30 éves korodra már a szexet is megunnád, egy kedvelt elfoglaltsággá silányulna a sok közül.

Az egyetlen, ami zavarja őket, hogy ezt nem vallhatják be nyíltan, mert elítéli őket a társadalom, meg az esélyeiket is rontja, hogy jó partit fogjanak mire elérik a 40-et, így titokban kell tartani a dugópajtikat.

Meg vannak, akik annyira maximalisták, hogy a dugópajti és a bétahím kombinációját szeretnék megkapni komoly kapcsolatra és nem veszik észre, hogy ez még huszonévesen is megalkuvásokkal jár, 30 fölötti nőkben meg már az ilyen kaliberű pasik maximum ürítenek, kivéve ha anyagi előnyük származik a nőből, de azt meg a nő nem akarja, hiszen még ha meg is van a saját egzisztenciája, egy férfit nem akar patronálni.

2021. márc. 19. 00:51
 4/46 A kérdező kommentje:

2: ha tudnád, hány nőnek írtam instán, és szinte egy sem válaszolt, aki igen, egyik mondta, hogy van barátja (persze véletlenül sem derült ki a profiljából), másik meg, hogy nem ismerkedik (na, ő örök szingli). Amúgy maradt az olvasatlan nem törődés. Később tudtam meg, hogy engedélyezni kell az olvasást is, tehát már oda se jutnak el, ehhez külön gratulálok.

Emellett tinder, ott meg egy nőnek legrosszabb esetben 1 hónap után törölnie kellene magát. Ehhez képest fent van, és panaszkodik, hogy unalmas.

Ja, és a legjobb válasz, amit kaptam egy tinderes nőtől, aki meggondolta magát, pedig kétszer felregisztráltam (tél-tavasz, nyár), és mindkétszer match-eltünk: "bocsi, de én nagyon jól vagyok egyedül". Ezt le is mentettem név nélkül, annyira szép chatüzenet volt.

Akkor a 60-30 mellett a 10 vagyok, de én is hoppon maradok. Kíváncsi lennék, mennyi sikeres a 10-ből. 2?

2021. márc. 19. 00:54
 5/46 anonim ***** válasza:
17%

#2: "a férfiak többsége soha, semmilyen módon nem közeledik a nőkhöz, így azok választani sem tudják őket."

Ha nem kapsz jelet, akkor honnan tudod, hogy az adott nő nem veszi rossz néven a közeledésedet?

"mért nem kapnak nőktől úgy szexet, hogy nekik cserébe semmit ne kelljen adni."

Linkelj már nekem pár ilyen kérdést, kérlek!

2021. márc. 19. 00:56
 6/46 anonim ***** válasza:
82%

4: Ja, hát bennem fel sem merült másként, mint ismerősi társaságból, személyesen.

Neten ismeretlenül az egy szűk kategória, komolytalan.

7/46 A kérdező kommentje:
3: bizony leragadnék egy 10/10-es nőnél, és nem válogatnék tovább. Számomra az ismerkedés nem út, hanem cél. Vagy hogy mondják. Szóval ha végre sikerülne "megismerkednem", akkor lehorgonyoznék, és onnantól tőle függne, meddig marad velem. Egyszer volt ilyen, megcsalt és szakított.
 8/46 anonim ***** válasza:
47%
5: Szexualitás kategória.
2021. márc. 19. 00:57
 9/46 anonim ***** válasza:
72%

5: Érdekes, hogy a való élet eszedbe sem jut, hanem hogy biztos itteni kérdésekről van szó...

Bemész egy diszkóba és figyelj!

2021. márc. 19. 01:00
 10/46 anonim ***** válasza:
86%

"#2: "a férfiak többsége soha, semmilyen módon nem közeledik a nőkhöz, így azok választani sem tudják őket."

Ha nem kapsz jelet, akkor honnan tudod, hogy az adott nő nem veszi rossz néven a közeledésedet?"

A "katalógus" az a jelet adott férfiak.

Nem jelet adott férfiak nem részei a katalógusnak.

2021. márc. 19. 01:01
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!