Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyik társkeresőt javasolnátok?
27N vagyok, szeretnék komoly szándékkal ismerkedni, így nem tinderre akarok regisztrálni. Olyan oldalt szeretnék találni, ahol nagyjából normális emberek vannak, nem jobbra-balra húzogatás megy, hanem kitöltött adatlapok és tartalmas levélváltások inkább a jellemzőek. Régebben volt profilom az elittárson, de borzasztó kiábrándító volt, egyrészt mert nem akarták engedni az előfizetés megszüntetésést, másrészt mert nem is értelmiség emberek vannak ott...
Szóval amiket hirtelen láttam az a párom.hu és a randivonal, tudtok ezeken kívül ajánlani valamit?
Én feltettem a Birdyappot.
Személyiség alapján lehet ismerkedni. Érdekes, bár nem sok magyar van rajta, de eggyel egész jól elbeszélgettem:)
De az is egy megoldás lehet, hogy rámírsz, beszélgetünk, és lehet, hogy nem kell társkeresőre regisztrálni, ha klappolunk:)
elsotalalkozas.hu
Előfizetési problémád itt biztosan nem lesz, mert ingyenes.
Nem ertem a panaszkodast a lemondassal kapcsolatban, minden le van irva, hogy hogyan kell. Ugyanilyen rendszer van a Randivonalon is, ha lemondod, akkor nem szamlaz tovabb. Akar az elofizetes megvasarlasa utan egy perccel rogton lemondhatod, mert amit kifizettel, az az idotartam mar a tied.
Nem a rendszer a szar, ha valaki nem tudja hasznalni!
De ez mind-mind le van irva!
Ha vallaltal egy idotartamot, es valasztottal hozza egy fizetesi modot, akkor ha lemondod, attol meg mivel vallaltad, hogy kifizeted, ki kell fizetned, a lemondas az !!automatikus megujulasra!! vonatkozik, nem a mar szerzodesben vallalt kifizeteseidre...
Nem feltetlenul felhasznalobarat, mert mi van, ha a masodik napon talalod meg a leendo hazastarsadat? Akkor nyilvan tobbszor nem fogsz belepni az oldalra, es igazsagtalannak erezheted, hogy megis fizetni kell a havidijat. Merlegelni kell, hogy szamodra meg igy is megeri-e a dolog, es kockaztatsz, bevallalod, hogy honapokig fizeted meg a "semmire", vagy nem. Ha pedig nem, akkor lehet kotni 1 honapra meg azt hiszem 3 honapra is szerzodest, vagy egyaltalan nem elofizetni erre az oldalra.
A dontes a tied!!
Az azonban nem tul bolcs dolog, hogy azert szidsz egy rendszert, mert te nem olvastad el es nem ertelmezted, hogy hogyan mukodik.
Hasznaltam en is (es tobb baratom is) az oldalt, es soha nem kellett jogtalanul fizetnem, csak azt es ugy, ahogyan elozetesen leirtak a szerzodesi feltetelekben.
Ismetlem, a Randivonal is ugyanilyen rendszerben mukodik. A vallalt idotartamra akkor is elore, vagy az elozetesen megallapitott fizetesi utemben ki kell fizetni a dijat, ha egyszer sem lepsz be tobbet.
Ott pl 3 honapra fizettem elo, kb 7000 Ft volt. Ranyomtam a lemondasra a masodik honap elejen, hogy ne ujuljon meg az elofizetesem, aztan toroltem a profilomat, mert nem lattam ertelmet tovabbra is fenn lenni. Viszont eszemben sem volt visszakerni az aranyos reszt, mert le volt irva, hogy csak specko esetekben adnak vissza penzt.
Ja es nem az oldalak fizetett reklamozoja vagyok, nem vagyok jogasz, sot, meg diplomam sincs, mielott a kovetkezo leugatas ezzel kapcsolatos lenne.
Kedves 5-ös,
1 hónapra fizettem elő és utána nem engedték lemondani, mindösszesen 5 hónapig húzták-vonták annak ellenére, hogy 2hetente kérelmet írtam arról, hogy meg akarom szüntetni a regisztrációt. Újra és újra visszajeleztek, hogy "rendben, következő hónaptól megszüntetjük", aztán mégis jött a levonás. Btw a profilom azóta is fent van (mert az egyik ismerős megtalált fent), csak előfizetés nélkül. Pereskedni nem érdemes és ezt sajnos ők is tudják, nem véletlen, hogy sem telefonszámuk sem valós elérhetőségük nincs, csak egy német cég neve és postacíme. Csalásból élnek, nincs hova szépíteni.
Én még egyiket sem próbáltam, de érdekes olvasni a tapasztalatokat.
Tinderen nincsenek komoly szándékkal ismerkedni kívánó nők? Facebook társkereső applikációjáról mik a vélemények, tapasztalatok?
30F
8-as, ez viszont valoban aggalyos, es sajnalatos!
Nekem szerencsere nem volt ilyen problemam, akciosan fizettem elo 3 honapra, lemondtam a megujulast es nem vontak le tobbet.
Mas kerdes, hogy bar jopofanak tunik az Elittars mukodesi mechanizmusa (szemelyisegteszt az elejen, naponta csak 10 uj embert dob be eled, akit hasonlonak gondol a rendszer hozzad), a valosagban annyira nem hatekony - vagy nagyon ronda vagyok :D Mert 3 honap alatt egyetlen valaszt kaptam, ami egy kedves elutasitas volt :D
A Randivonal amugy siman vallalhato, egy probat meger, arban es minosegben is, onnan volt 2 egesz randim is :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!