Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Digitális oktatásban ismerkedés? Hogy lehet ezt kivitelezni?
Egyetemen, első félév. Rengeteg csoportmunka. Ő is gólya én is gólya.
Rendkívül szimpatikus sráccal kerültem egy csapatba. Kölcsönösnek érzem a szimpátiát. Tantárgyon kívüli dolgokról is szoktunk dumálni, sok sok személyes dologról, első körben azonban a közös teendőkről,beandandókról,iskolákról. Mivel tényleg kölcsönösnek vélem a szimpátiát, és míg személyesen akár a testbeszéd is segítségemre lehetne, így maradt az online kommunikáció. Mi fér bele, mi nem fér bele egy ízléses utalásba? Mi módon adhatnám tudtára, hogy nagyon kedvelem? Mondanám, hogy trollok kíméljetek, de szeretek nevetni...:D :) Tudom, hogy helyzetfüggő, személyfüggő, nem ismertek, de hátha adtok pár jó ötletet.
1. Köszönöm a válaszodat! :)
2. Fixen Ő a crush.
Ha egyszer beszélgettek feldobhatod hogy nagyon nem szereted a távoktatást, hogy nem lehet menni sehova pedig te szívesen mennél.
Mondd azt hogy maximum sétálni szoktál, de ennyi és azt is csak egyedül tudsz sajnos.
(Nem kell hogy ez igaz legyen).
Mert ha nem full töketlen a csávó, nem lakik messze és bejössz neki, kapni fig az alkalmon.
Nen te hívod el mégse, de felveted hogy szívesen mennél. Ebből azért ért az ember, persze ha akar.
Ha messze lakik, akkor az sajnos szívas.
Mi rossz lenne ha megmondanád neki, hogy kedveled? O.o
Én mindig így csináltam. Ami a szívemen, a számon. 13 évesbkorom óta nem.volt fél év amíg egyedül voltam.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!