Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csöndes, szerény fiú sosem fog tudni párt találni?
18
Írd már le pls mi az a szent meggyőződés amit csak képzelnek? Az hogy a r-bancok rá sem néznek a félénk pasikra ha nem gazdagok de ha egy értelmes nőnél is bepróbálkozna annál még esélye is lehetne? Mert ez volt az egyetlen állításuk és ezt is csak feltételes módban írták, tehát ha úgy vesszük ez sem szent meggyőződés csak egy lehetséges opció...
(nem tanultál ilyet az iskolában?)
A másik amit állítottak pedig igen is a VALÓS igazság, hogy ugyanolyan vagy mint 6-os. Ő egy információ hiányos kérdés alapján ítélt, te pedig egy esti (igen, lehet kicsit bunkóra sikeredett) kommentből. Én incelnek hívsz valakit csak mert nem d-g meg minden nőt. Tehát nem vagy se több se jobb mint a hatos.
Ez a két megállapítás lenne a képzelt valóság?
"Írd már le pls mi az a szent meggyőződés amit csak képzelnek? Az hogy a r-bancok rá sem néznek a félénk pasikra ha nem gazdagok de ha egy értelmes nőnél is bepróbálkozna annál még esélye is lehetne?"
nem. az, hogy a csendes szerény fiúk ribikre hajtanak, és közéjük tartozik a kérdező is. ezt írta 6-os, erről hajtogatod többedjére, hogy leírta az igazságot. olvasd már el, mit írsz.
"És incelnek hívsz valakit csak mert nem d-g meg minden nőt."
második alkalom, hogy ezt az állítást nekem tulajdonítod, pedig sehol nem írtam ilyet. bebeszélsz magadnak dolgokat, amiket aztán igazságnak hiszel. ez a képzelt valóság.
Idézet a 12-es kommentedből:
"a 6-os komment pontosan olyan, mint amikor egy incel srác panaszkodik, hogy a vékony alkata miatt nem talál barátnőt, mert a lányok szóba sem állnak vele, csak a kigyúrt barmok kellenek nekik"
Tehát azt írtad, hogy csak mert egy srác panaszkodik arról, hogy (esetleges tapasztalatai alapján) azt vette észre, hogy a lányok (többsége) rá se néz, mert nincs kigyúrva, már azonnal incel.
Ez nem a vélt valóság, ez a te kommented. ;)
Ennyi erővel egyébként az is elterjedt duma (főleg az ilyenekre ez a válasz), hogy "a r-bncoknak kellenek a pénzes kigyúrt pasik, az igazi nőknek nem ez számít".
Ezt miért nem tartod mérvadónak? Miért csak azt tartod elfogadottnak hogy ki az incel meg ki nem?
"Miért csak azt tartod elfogadottnak hogy ki az incel meg ki nem?"
nem csak ezt tartom elfogadottnak, csak épp erről van szó (mivel folyamatosan ezen az incel dolgon lovagolsz).
Nem az inciel szón lovagol, hanem azon, hogy te leoltottál valakit, mert egy hiányos, igénytelen kérdés miatt, válaszolt valahogy, hogy hogy mer azonnal ítélkezni, holott te ugyanazt teszed, mert már azonnal incel-nek hívsz valakit úgy hogy nem is ismered.
Érted már mi a probléma?
Leszólsz valakit, mert láthatatlanbn ítélkezik, holott te ugyanazt teszed.
Ez a probléma és emiatt vagy hiteltelen.
#27 nem mondtam, hogy az illető incel. azt mondtam, hogy az a komment frusztrált jellegű, és olyan, mint amit az incelektől megszokhattunk. (és ezt továbbra is fenntartom)
másik példa: tegyük fel, írok valami butaságot. ismeretlenül ítélkezel, ha azt írod, buta vagyok? igen, mert nem buta emberekkel is megeshet, hogy butaságot írnak. ismeretlenül ítélkezel, ha azt írod, hogy ez egy buta válasz volt? nem, mert a válaszomat minősítetted, nem engem.
érzed a különbséget?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!