Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jobb ha már elfelejtem hogy családom legyen?
26 vagyok, és senkim nem volt eddig. Nem találok hozzám illő párt, de ennyi idősen eléggé gáz már, mert tényleg senkim nem volt még rövid kapcsolat sem.
F
Fölösleges hitegetni a kérdezőt, akkor sincs már esélye. Ez a kor már a családTERVEZÉS időszaka.
Nővérem 22 évesen jött össze a jelenlegi párjával, úgy hogy előtte volt már pár kapcsolata. 28 évesen házasodtak és nemrég megszületett az első gyerekük. Most 30 ő és a férje is. Ez így normális.
Ha a kérdező most kezdi el egyáltalán az ismerkedést, ezen folymatok megtsmuláság akkor kb. 15 évvel le van maradva. Szóval 40 éves korára talán eljutna odáig, hogy legyen egy felesége. De ez is csak akkor ha hirtelen olyan átalakuláson menne keresztül, hogy "normális" ember lenne belőle aki tud ismerkedni, képes párkapcsolatot kialakítani és fenntartani stb.
Erre pedig kevés esély van.
Ráadásul ha eddig nem ment az jó eséllyel a torzult, megnyomorodott személyisége és/vagy a taszító külső miatt van. Ez 30 és 40 éves korára csak rosszabb lesz, nem jobb.
Egyedül pénzzel, státusszal, hatalommal tudna kompenzálni.
Ha a személyiségét szeretné "normalizálni", fejleszteni ahhoz is rengeteg pénz kell, mivel jó eséllyel szakember segítsége kell már, ami nem olcsó.
Annyira de annyira írnék valami motiválót.. valami biztatót! Neked azért még van esélyed. 26 éves vagy. Én 37 és nő...
Kb a nullával egyenlő, hogy családom legyen. Én ugyanis nem vallom azokat a nézeteket, hogy húúúúú szerelem, fél év után gyerek. Borzasztó felelőtlenség szerintem..
Véleményem szerint azért kell egy pár év, mire azt mondom, hogy na, lehet gyermeket vállalni. Tehát az összeköltözés után azért minimum 1-2 év. És az összebútorozást sem forszírozom hamar. Ezek alapján én már elkéstem. Csak azért meg nem vállalom be (ha netalántán lesz kapcsolatom), hogy legyen egy gyerek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!