Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nők! Minél előbb ki akarjátok deríteni, hogy a férfinek, akivel ismerkedtek, volt-e már barátnője, hogy minél előbb lerázhassátok, ha esetleg nem volt?
Az szuper, örülök! :)
Remélem, hogy nem vetted magadra, tényleg nem neked címeztem. Csak sajnos látni ilyet is, olyat is.
Nem dehogy. Ezzel egyet értek.
Csak emiatt nem venném el az esélyt a kerdezőtől. Siman lehet, hogy ugyanilyen gyémánt a szemétdombon.
Velem ez pont megtortent. Három éve nem volt barátnője, előtte csak komolytalanabb jarogatasok és próbálkozások voltak,én voltam az első komoly barátnője és ezzel az okkal lépett le,hogy hát ő sosem volt csajozos de azert ki akarja próbálni mással. Életem eddigi legjobb kapcsalata vele volt és képes volt eldobni csupán a kivancsisag miatt. Mondanom sem kell,azóta sem volt senkije és nálam is visszaprobalkozott, de elhajtottam, bármennyire is fájt :)
22L
6: "meg elni akarok, masokkal is meg akarom probalni" gebasz"
Én ezt elég butaságnak tartom, ha annyira ez lenne a "cél", végigprostizhattam volna az utóbbi pár évet. Inkább 30 felett szűz maradtam.
15
Egy prosti nem barátnő. Egy barátnő önbizalmat ad. Sokkal másabb lesz a kisugárzásod egy kapcsolatban. Olyan nők is fel fognak rád figyelni, akik a mostani állapotodban nem. Hidd csak el, elég jellemző.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!