Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lehet hogy egy csaló férfit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet hogy egy csaló férfit találtam a társkereső oldalon aki hónapokig átvert engem?! Mit tegyek ebben a helyzetben?

Figyelt kérdés

A társkereső oldalon megismerkedtünk egymással, azonban már több mint 3 hónapja csak átvert, (mint utóbb kiderült.)

Nem tudom hogy mit tegyek. Lehet hogy egy pszichiátriai eset a pasi? Vagy szándékosan le akarja húzni anyagilag a nőket? Igazság szerint rájöttem hogy mind végig hazudott nekem. Mialatt nekem azt mondta végig hogy alig várja már hogy találkozzunk, és mennyire szeretne végre eljönni hozzám, azalatt megtaláltam a másik profilját a társkereső oldalon, miszerint új életet szeretne kezdeni valakivel máshol. Gyanítom hogy anyagilag húzza le a nőket.

Privát üzenetben szívesen megosztom veletek az egész történetet, mivel elég hosszú nem tudom ezt így ide leírni a kérdésbe. Valaki tudna nekem segíteni? Akár privát üzenetben is?

Előre is köszönöm!

2021. márc. 14. 19:14
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
74%
Nekem is elküldheted.
2021. márc. 14. 20:59
 12/29 anonim ***** válasza:
93%
Ha valaki annyira hulye, hogy eltart egy pasit, az meg is erdemli
2021. márc. 14. 21:52
 13/29 anonim ***** válasza:
73%

Nem nagyon tehetsz semmit, azoknak a nőknek kellene szólni, akiket szintén félrevezető, de azt nem lehetséges.

Bízzunk benne, hogy nekik is van annyí óvatosságuk, mint neked.

Férfiként meg szégyenlem az ilyen selyemfiúkat.

2021. márc. 14. 22:03
 14/29 A kérdező kommentje:

Már egy hete abbahagytam vele a kommunikációt. Nem válaszolok a hazugságaira.

Nekem mondja, mennyire szeret és hogy alig várja már hogy vissza jöjjön ide (ebbe a városba). Mindeközben társkeresőn fenn van, a másik profilján hogy keres valakit akivel "új életet" kezdhetne abban a másik városban ahol jelenleg lakik...

2021. márc. 14. 22:17
 15/29 A kérdező kommentje:
Nem értem hogy jelen esetben vagy nekem, vagy másoknak, vagy mindenkinek hazudik e?
2021. márc. 14. 22:18
 16/29 anonim ***** válasza:
78%
Mindenkinek! De miért foglalkozol még vele?
2021. márc. 14. 22:20
 17/29 A kérdező kommentje:
Mert írkál, üzen. Nem értem mi a célja ezzel.
2021. márc. 14. 22:39
 18/29 anonim ***** válasza:
79%

Értem. És Te miért foglalkozol vele????

Mi? Mi? Mi? Le akar húzni anyagilag

2021. márc. 14. 22:41
 19/29 anonim ***** válasza:
100%
Normális Nő menekül egy ilyentől. Remélem nem voltal olyan hulye h fizettél neki, vagy megadtad a címedet
2021. márc. 14. 22:42
 20/29 A kérdező kommentje:

Egyszerűen nem értem! Azért foglalkozok vele, mert mivel már hívását nem veszem fel ilyen hangüzeneteket hagy, és szöveges üzeneteket is küld.

Aztmondja nem érti miért haragszom rá, és ő mennyire "szeret" engem és alig várja már hogy vissza jöjjön ebbe a városba...! Olyan mintha szórakozna velem. Nem tudom levakarni magamról!

És eközben regisztrált másik profilt a társkereső oldalon, hogy ő ott akar "új életet" kezdeni és ehhez keresi társát...

Akkor kérdezem, mit akar tőlem, miért nem hagy békén? Elmebeteg? Több személyisége van? Egyszer itt szeret lenni egyszer ott? Egyszerűen nem értem mit akar tőlem. Nem értem a célját. Ha ott akar ,,új életet kezdeni,, miért hazudik nekem és miért nem hagy békén? Miért vetít nekem?

És igen már számtalanszor utalt rá hogy nincs hova mennie, gondolom azt kellett volna mondanom gyere, szívesen befogadlak?!

2021. márc. 14. 22:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!