Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez mennyire riasztja el a férfiakat? Kötekedést nem kérek!
12 bocs, de akkor gyujts. Maganhoz jarok, sztk ba soha ne menjetek, en szivok miatta. 1-1 dolgot megcsinaltatok, mert erre tellik es ezeket sem 1-2 honap alatt.
A felsz meg nem jo, mert csak jobbat tud a fogaddal csinalni.
En tudom, tapasztalom, hogy nagyreszt genetika, ezert nem pattogok ezen. De egy picit azert lehet erte tenni, neked is jobb erzes lesz.
Bar amugy a nok inkabb elitelik ezt, mint forditva.
Nekem egyszer húzták ki a fogam ingyen (vagyis körzeti fogorvosnál), adott injekciót, az egy picit kellemetlen volt, de a foghúzás egy pillanat alatt megvolt, észre se vettem az egészből semmit.
Én mindenképp megpróbálnám leküzdeni a félelmem a helyedben, nem csak azért, mert undorodnak a rossz fogaktól az emberek, rossz szájszag, csúnya, hanem mert magadnak is ártasz vele. Előbb vagy utóbb úgyis ki kell húzni azokat a rossz fogakat, rettentően fájni fognak majd, harapni se tudsz rájuk, ha nem teszed most rendbe őket, de ha nagyon húzod az időt még szájsebészet is lehet a vége, na az aztán az igazi kínlódás.
Ha a természeted s az alakod bejön , akkor nem taszítana.
Ha már egészséges ideje együtt lennénk , segítenék megcsináltatni.
Ugyanilyen helyzetben vagyok. Eddig csak emiatt nem utasítottak vissza, legalábbis nem ez jött le.
25/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!