Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez mennyire riasztja el a férfiakat? Kötekedést nem kérek!

Figyelt kérdés
Fogászati problémáim vannak, sok hiányzó vagy lyukas, lerohadt fog. Elöl nem, de kétoldalt azért látható. Ha minden más rendben van ez mennyire zavaró? Kötekedést nem kérek!

2021. márc. 13. 12:37
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
10%
Az altatás plusz százezer.
2021. márc. 13. 12:51
 12/21 A kérdező kommentje:
Egyrészt már a normál fogészt sem tudnám kifizetni, másrészt annyira rettegek, hogy nem tudom ha lenne pénzem, elmennék-e. Tudom hülyén hangzik, de nem akarom ezt csak a pénzhiányra kenni.
2021. márc. 13. 13:13
 13/21 anonim ***** válasza:
81%
Ismerkedés közben amugy valoszinüleg ugyis látja a másik, hogy mi a helyzet. Esetleg ha elmondod, hogy szeretnél ezen változtatni, de félsz tőle, ha jó fej, még lehet el is kisér, és fogja közben a kezed, és támogat:)
2021. márc. 13. 13:16
 14/21 anonim ***** válasza:
100%

12 bocs, de akkor gyujts. Maganhoz jarok, sztk ba soha ne menjetek, en szivok miatta. 1-1 dolgot megcsinaltatok, mert erre tellik es ezeket sem 1-2 honap alatt.

A felsz meg nem jo, mert csak jobbat tud a fogaddal csinalni.

En tudom, tapasztalom, hogy nagyreszt genetika, ezert nem pattogok ezen. De egy picit azert lehet erte tenni, neked is jobb erzes lesz.

Bar amugy a nok inkabb elitelik ezt, mint forditva.

2021. márc. 13. 13:46
 15/21 anonim ***** válasza:
100%

Nekem egyszer húzták ki a fogam ingyen (vagyis körzeti fogorvosnál), adott injekciót, az egy picit kellemetlen volt, de a foghúzás egy pillanat alatt megvolt, észre se vettem az egészből semmit.

Én mindenképp megpróbálnám leküzdeni a félelmem a helyedben, nem csak azért, mert undorodnak a rossz fogaktól az emberek, rossz szájszag, csúnya, hanem mert magadnak is ártasz vele. Előbb vagy utóbb úgyis ki kell húzni azokat a rossz fogakat, rettentően fájni fognak majd, harapni se tudsz rájuk, ha nem teszed most rendbe őket, de ha nagyon húzod az időt még szájsebészet is lehet a vége, na az aztán az igazi kínlódás.

2021. márc. 13. 13:51
 16/21 anonim ***** válasza:

Ha a természeted s az alakod bejön , akkor nem taszítana.

Ha már egészséges ideje együtt lennénk , segítenék megcsináltatni.

2021. márc. 13. 14:45
 17/21 A kérdező kommentje:
15, én nem akarok hazudni: nyilván elkezdhetnék gyűjteni és 1.5-2 év múlva mehetnék magánba de valahogy azt érzem, hogy ha most itt lenne ez a pénz én akkor sem mennék :( Nehezen tudom leírni mit éltem át, nem a fájdalomról van szó, azt úgyis csillapítják. Elájultam a beavatkozás közben forgott velem a világ és kb. sokkot kaptam. A mai napig nem tudom mi volt ez, nem vagyok egy érzékeny virágszál, nem vagyok egy hisztis típus sem. Szó szerint zsigerileg rettegek ettől a adologtól.
2021. márc. 13. 15:20
 18/21 anonim ***** válasza:
70%

Ugyanilyen helyzetben vagyok. Eddig csak emiatt nem utasítottak vissza, legalábbis nem ez jött le.

25/N

2021. márc. 13. 15:49
 19/21 anonim ***** válasza:
92%
Hát én undorodnek, ha fogat nem kezelteti...
2021. márc. 13. 15:55
 20/21 anonim ***** válasza:
94%
Egyáltalán nem zavarja őket, sokan álmodoznak egy büdösszájú nőről.
2021. márc. 13. 19:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!