Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez mennyire riasztja el a férfiakat? Kötekedést nem kérek!
Figyelt kérdés
Fogászati problémáim vannak, sok hiányzó vagy lyukas, lerohadt fog. Elöl nem, de kétoldalt azért látható. Ha minden más rendben van ez mennyire zavaró? Kötekedést nem kérek!2021. márc. 13. 12:37
1/21 anonim válasza:
Neked mennyire számítana, ha a pasinak lenne ilyen foga?
2/21 anonim válasza:
Sajnos nekem is vannak hasonló gondjaim. Nem amiatt, mert nem mosnám a fogaimat, hanem sajnos szarok a fogaim. Elég sok pénz lesz rendbetenni, gyűjtök rá, és szeretném megcsináltatni. Nem mondta még senki sem, hogy zavaró, de aki látja, igénytelennek gondolhat emiatt, nem biztos, hogy szivesen csokolna meg. =( Engem nyílván nem zavarna, mert ugyanezt élem át, de akinek a fogai rendben vannak, azt valoszinüleg igen=(
3/21 anonim válasza:
Eléggé. Pláne, hogy ha érződik is a szájszagán.
4/21 anonim válasza:
Hát... Ha minden más rendben van, akkor nem zavar, csak legyen hajlandó rendbetetetni a fogait is 😕😕😕
Amúgy ez valami genetikai dolog miatt ilyen vagy csak nem.ápoltad?😕
(20F)
5/21 A kérdező kommentje:
Semennyire, volt már olyan pasim akinek nagyobb hibája is volt de másban kompenzálta.
2021. márc. 13. 12:41
6/21 A kérdező kommentje:
Mosok fogat természetesen. Elkezdtek tönkremenni, elmentem orvoshoz, elhánytam magam a kezelés közben, valami megmagyarázhatatlan "rohamom" (nem tudom mi a jó szó) volt. Azóta sem mertem fogorvoshoz menni, röviden. Minden nap 2x mosom és szájvizet is használok, nem ezen múlt a kilyukadás.
2021. márc. 13. 12:43
7/21 anonim válasza:
Nekem sem tökéletesek, hamar romlanak, genetika. De megcsináltatom, ha van baj. Pl a 2 szemfogam elől lyukas. Megcsináltattam, senki nem tudja csak én.
8/21 anonim válasza:
Ha minden más rendben van engem nem zavarna. Ha összejönnénk, ösztökélném rá, hogy oldja meg ezt a problémát. Ha kellene kézen fogva vinném fogorvoshoz. Egy jó embert nem dobok el egy ilyen miatt, ha tényleg minden más remekül klappol.
9/21 anonim válasza:
A nem megfelelő fogmosáson kivül rengeteg dolog lehet még, ami okozza, genetika, reflux, a fogak rossz elhelyezkedése. Nekem kiskoromban azt mondták, hogy ne menjen tönkre a fogam, el kéne törni az állkapcsomat, és egy kicsit arrébb rakni, hogy rendesen tudjak harapni. Nem mentem bele, rohadtul féltem. Most viszont szivok miatta:S
10/21 anonim válasza:
Van altatásos/kábításos fogászat is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!