Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Férfiak, nálatok hátrány...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, nálatok hátrány ismerkedésnél, ha a nőnek 60 milliós autója van?

Figyelt kérdés
2021. márc. 12. 19:45
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
36%
Igen, mert a nők felfelé válogatnak, mindegy hogy a vagyonukat milyen formában szerezték. Ezért valószínűleg te is csak iszonyú gazdag férfiakkal állsz szóba, vagy akik legalább jómódúak meg még minden másban is tökéletesek.
2021. márc. 12. 20:21
 12/26 anonim ***** válasza:
54%

11 és társai

Bakker hogy ti csak gyűlölködni tudtok...ha egy nő szegény akkor azért szidjátok, ha egy nő gazdag akkor az a baj. Gyűlöltök ti mindent, ezért nincsen nőtök, ki az isten viselné el ezt az állandó házsártoskodó, minden kesergő-gyűlölködő nyomorultat.

2021. márc. 12. 21:04
 13/26 anonim ***** válasza:
36%

12. Mi? Nekem van barátnőm.

Mi ebben a gyűlölködés, hogy a nők felfelé válogatnak? Igaz, vagy nem igaz? Igaz. Akkor ebben mi a gyűlölet? Valóban a gazdag nők a tőlük még gazdagabb férfiakat, vagy velük egy szinten lévő férfiakat keresnek legtöbbször. Mindeközben a gazdag férfiaknál legtöbbször egyáltalán nem szempont az, hogy milyen gazdag a nő. Ebben is mi a gyűlölködés? Ez így van.

2021. márc. 12. 21:10
 14/26 anonim ***** válasza:

És milyen autó az?

Egyébként a kérdésre válaszolva igen. Akinek 60 milliós autója van annak valószínűleg van rengeteg más vagyontárgya/ingatlanja is, ami ennél még sokkal, de sokka lértékesebb. Ergo nem az én kategóriám, én nem az ő "köreiben" mozgok.

Ha mondjuk örököltél valami nagy értéket (pl. BPi ház), amit eladtál és abból vetted a kocsit, akkor meg azért nem foglalkoznék veled, mert számomra retardáltnak számítanál...

Ha a kocsit mondjuk szülőktől kpatad/örökölted, de egyébként ne mvagy elszállva magadtól, dolgozol és saját magadnak akarod megteremteni az anyagi hátteret, akkor nem zavarna.

2021. márc. 12. 21:24
 15/26 anonim ***** válasza:
71%
zavar. Nem egy életszínvonalon vagyunk. Én a melóhelyen rohadok napi 12 órát és évek alatt fogok ennyit megkeresni. Folyamatosan menne a vita a pénzen és az időn, mert nem akarok kitartott lenni, végképp nem akarok függni a társamtól anyagilag.
2021. márc. 12. 21:51
 16/26 anonim ***** válasza:
Hát, én imádom az old timereket, szóval, ha az van neki, akkor nem😉
2021. márc. 12. 22:38
 17/26 anonim ***** válasza:

Ja, bocs, fordítva néztem. Én nő vagyok😟

2021. márc. 12. 22:40
 18/26 anonim ***** válasza:
100%

Nem vagyok jelen olyan társaságokban, ahol ilyen emberek vannak.

Nekem a max egy A6 volt, de az is a legostobabb koromban.

Ismerek embereket, akik ilyet használnak, és ajándékoznak a lányoknak az de ők nem az én világom

.

Akkor se, ha 30 éve jó haverok voltunk.

Ha milliárdos lennék se költenék ennyit egy autóra.

2021. márc. 13. 01:48
 19/26 anonim ***** válasza:
29%

???

A nő választ, nem a férfi, sosem, oké?

Így igen, hátrány, mert tuti nem érdekelném, nem lennénk egy vagyoni kategóriában.

2021. márc. 13. 06:21
 20/26 anonim ***** válasza:
32%
En ki nem mernèk menni 60 millios autoval magyar utakra. Egy az, h olyan kátyúk vannak, h egy sportauto alvázát pillanatok alatt tonkreteszik, masik az, h valaki idegbol belem is menne, amikor nem vagyok ott a parkoloban. Mert a magyar mentalitas olyan, h ha gazdag vagy, akkor tegyunk rola, h ne erezd jol magad.
2021. márc. 13. 09:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!