Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a pasikat nem érdeklem, de lányok gyakran bókolnak nekem, érdemes lenne megfontolni, hogy biszexuális vagyok-e?
Először is nem értem, miért írják sokan, hogy biztosan fiús vagy, rengeteg kifejezetten lányos/nőies biszex és leszbikus nő van, illetve sokuknak is inkább az ilyen nők tetszenek.
Másodszor, ez semmilyen összefüggésben nincs a te szexuális irányultsággal. Ha úgy érzed, érdekel a dolog, van benned erre hajlam, el tudod képzelni magad lánnyal, akkor érdemes lehet lányokkal is ismerkedni. De csak azért, mert a fiúkkal nincs szerencséd, semmi értelme, ez nem így működik.
Engem érdekelsz.🙂
Hol lehet fel venni veled a kapcsolatot?
Biszex vagy, ahogy a "heteró" barátnőid is. Amivel amúgy nincs baj.
Viszont a leírásod alapján nekem úgy hangzik, hogy már eldöntötted, hogy nőt szeretnél párnak, vagy nem is akartál annyira férfit és megerősítést szeretnél olvasni, ezért írtad ki a kérdést :)
Én is egyetemista vagyok, olyan szakon ahol nagyon kevés a lány és rengeteg a fiú. Kb. 200 fiúra van 20 lány.
Ilyen helyen kevés az udvarlás, mert nagy valószínűséggel “már van valakije”... gondolatokkal nem mennek oda a lányhoz.
TTK-s megfigyelés hogy fiúk/lányok egyaránt visszahúzódóbbak mint bárhol máshol. Nem azt jelenti hogy mindenki az, de nagyobb arányban mint más karon. (Ismeretségi körben figyeltem meg, lehet totál fals)
Valaki írta hogy lehet fiúsan öltözöl, erre adtál egy “sőt...” választ. Gondolom ez azért mondat mert nagyon is nőiesen. Itt tényleg egy kép segít a legtöbbet, ha nem is rólad, akkor egy szetről. De az is baj lehet ha “túl” öltözöl, mert akkor elérhetetlennek tűnhetsz.
Kezdeményezni szoktál? Én fiú létemre ha egy lány kezdeményez, nagyon örülök neki, mert sok gondot levesz a vállamról a 10-90% arányok miatt (egyetemen látható statisztika mutatkozik a szakmában is). Nem kell randira hívni, csak tudatni hogy érdekled. Megkérdezni hogy telt a hete, hétvégéje, mit tervez a jövő hetére esetleg ha nem értesz valamit tőle megkérdezni.
Mennyire vagy válogatós? Nyilván nem az a kérdés hogy egy extrém ronda emberrel összejönnél-e, inkább az hogy ha egy férfi megszólítana, akkor kinézete miatt elküldöd-e ha mondjuk csak alacsony vagy pocakos...? Vagy hajlandó lennél megismerni és utána dönteni hogy “pótolja” máshol a kinézet beli hibáit.
Azt hogy milyen a sexuális beállítottságod azt csak te tudod, ne fogadj el tanácsot, azt érzed... Ha kérdésként merül fel hogy tudsz-e lánnyal lenni akkor nagy valószínűséggel nem a válasz. De ezt csak TE érzed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!