Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sok nőt miért zavar, ha egy pasi biszexuális?
Előttetek volt egy pár pasija, mi ezzel a baj?
2020-at irunk, természetes.
Szerintem nem ez a tény zavarja őket, hanem az, hogy van néhány közöttük (természetesen nem mind) akik ezt úgy értelmezik, hogy akkor nekik egyszerre lehet kapcsolatuk a nővel és egy férfivel is. És ez sokaknak érthetően nem tetszik, még a biszexuális emberek normális részének sem.
Sajnos ezen kisebbségük miatt kialakulhatott egyfajta előítélet.
Amit még fokoz a hatalom hozzáállása a témához - vagy "pokolravalónak" tartják őket (vallásosok, bigottak), vagy éppen a talpukat nyalják (liberálisok, "haladó szelleműek"), hogy "Micsoda bátorság!!! Micsoda jellem!" - egyik sem valami fényes.
Amennyire észrevettem, számos nő kiáll a melegek jogai mellett.
Azonban amikor össze kellene jönni egy homoszexuális hajlamú pasival, nem vállalnák a dolgot.
Érdekes!
A kettőnek mi köze egymáshoz? Csak azért, mert elítélem, hogy valakivel igazságtalanság történik, nem jelenti azt, hogy rögtön kapcsolatba is kezdek vele. Túlzó hasonlat, de hiába támogatom az UNICEF munkásságát, nem fogok több szegény sorsú gyereket befogadni és hiába járok kutyamenhelyekre, nem tudom az összeset befogadni.
Az pedig micsoda, hogy "össze kellene jönni"? El kell hogy keserítselek, ugyanis senkinek nem kell senkivel összejönnie.
Egy biszex srácot ismertem.
A felesége azért vált el tőle, mert szükségképpen többen lesznek a párkapcsolatban, mint ketten
Amúgy meg nem kívánt csókolózni, mert előtte ki tudja hány farok járt a férje szájában, és szexelni se, mert akkor még az járt a fejében, hogY tegnap még tán egy haverja seggét dugta.
Ezek eléggé érthető érvek.
Persze, gondolhatná azt is, hogy ezeket ő nem tudja biztosítani, tehát kell egy harmadik is a pasi boldogsághoz.
Nem tudom, én, hogy gondolnám, ha nő volnék.
Így, kívülálló férfiként inkább az első felfogás felé hajlanék, de kevésbé zavarna, ha a barátnőmnek volna leszbi kapcsolata is
Nekem nincs bajom a melegekkel, ha oldalt kell választanom, akkor inkább kiállok a jogaikért, minthogy ellenük legyek, ez így korrekt. Viszont elsősorban a melegeknek kell kiállni a saját jogaikért, nem nekem. Én így gondolom.
Másrészt meg azzal jövök össze akivel akarok, egy homokos hajlamú férfi pláne milyen jogon várja el heteró nőktől, hogy össze kelljen vele jönni? Egy heteró nőnek IS joga van heteró férfival lenni, mint ahogyan egy meleg vagy biszex férfinak is azzal lenni, akivel szeretne.
Azt már most megmondom, hogy a heteró nők 98%a nem állna szóba biszex férfiakkal és ez így van rendben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!