Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit lehet tenni a rossz szájszaggal?
Ismerkedek egy csajjal, akinek sajnos büdös a szája. Nem, nem azért, mert igénytelen és nem most fogat, rossz foga sincs, gyomorproblémái sincsenek, egyszerűen ilyen a szájflórája. Ha egy légtérben vagyok vele, egyértelműen lehet érezni (autóban meg főleg), de szabadtéren is egy méteren belül már észlelhető. A legutóbbi randinkon már majdnem csókig jutottunk, de pár centis közelségből már olyan zavaró volt, hogy inkább kihátráltam.
Hogyan mondjam el neki, hogy konkrétan ezért nem megy a részemről a dolog, úgy, hogy ne legyek utána a szemében egy utolsó bunkó?
De nem az a kérdés, mit tegyen a lány, hanem hogy lehet erre figyelmeztetni.
A páromnak simán megmondtam, hogy valami baj lehet a fogával, megköszönte. De ismerkedéskor ez azért cinkes.
De én megmondanám egyenesen.
Legalább megtudnád az IQ-ját is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!