Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az baj, ha en is ilyen ferfi vagyok, h imadom a ferjeket kicsinalni es elvenni az feleseguket (persze gyerek nelkul)? Vagy ez most a trendi, ahogy latom?
2021. márc. 6. 11:51
11/25 anonim válasza:
Szerintem undorítóak az ilyen emberek, mert az empátia szikraja is hiányzik belőle, mindenkin átgázol, csak a saját kielégülése fontos számára. Nem trendi, csak a hasonló a hasonlókat vonza magához, kíváncsi vagyok mi lesz erről a véleményed, amikor házas leszel.
12/25 anonim válasza:
Az én feleségem viheted nyugodtan, ronda mint a bűn, meg dagadt is. Ha elvinnéd olcsóbban kijönnék😄
13/25 anonim válasza:
Nézd már meg ezt a sztár gyereket, igazi zsírpubi. Gondolod ez meg tud dugni egy nőt rendesen?
Ez van akkor, ha a férfi a hírnevével, pénzével, befolyásával fog nőt.
Egy igazi macsó (pl az enyémet) nőjét te csak akkor veszed el, ha már nem kell neki és engedi hogy elvidd.
14/25 anonim válasza:
Ez fun and games, amíg össze nem akadsz egy magamfajtával. Én letépném a heréidet, ha nem tiszteled a kapcsolatom, ne aggódj. ❤️
15/25 anonim válasza:
Akit vinni lehet, az annyit is ér. Ez mindkét nemre érvényes.
16/25 A kérdező kommentje:
12. :D miert nem valsz el?
2021. márc. 6. 12:57
17/25 A kérdező kommentje:
Nyugi 14 es. 185 cm, 110 km szintiszta izom vagyok, gorillaarcu. Keves az a pasi aki nem remul meg tolem.
2021. márc. 6. 12:59
18/25 anonim válasza:
Azért, mert nekem így kényelmes. Otthon megcsinálja amit kell. Én meg dugok az aktuális szeretőmmel, aki amúgy most pont egy férjes asszony😄
19/25 A kérdező kommentje:
Na latjatok. 18 as is bevallja, h ez helyes ut es elfogadott manapsag. :)
2021. márc. 6. 13:06
20/25 anonim válasza:
Én is szeretem a férjes asszonyokat.
Nem kell eltartani őket, nem lógnak folyton a nyakamon, íy marad mellettük időm magamra.
Ez pedig: "17/19 A kérdező kommentje:
Nyugi 14 es. 185 cm, 110 km szintiszta izom vagyok, gorillaarcu. Keves az a pasi aki nem remul meg tolem."
A kiképzőm mindig azt mondta, ha nagy gyanúsítottra mentünk: "Törd el a térdét! Azzal eltöröd az életét." >:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!