Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Online társkeresőn milyen kihívásokkal kell szembe néznie egy nőnek, mire eljut egy normálisnak tűnő pasival az első találkozásig?
22:01 itt mindenki tök normális volt amíg téged ide nem evett a fene. Tök jó társaság gyűlt össze, senki nem sértegetett senkit, majd jöttél te, és előbb kollektíve lefikáztad kb az összes hozzászóló férfit (tök jogtalanul), majd nekem jöttél a személyeskedéssel.
Mondhatnám hogy én meg a te párodat sajnálom, de nyilván nincs kit sajnálnom, egyértelmű hogy azért vagy ilyen kiállhatatlan mert magányos és megkeseredett a nyomorult kis életed.
22:08 Kérlek hogy ne magadból indulj ki, és nem kell folyton be bizonyítani hogy mekkora egy p*csa vagy!
Ne nyávogjál itt nekem mert úgy sem foglak randira hívni, hiába reméled hogy nincs senkim.
A beszélgetés befejeztem!
Itt most tenyleg normalis nok es ferfiak irtak, te meg itt eled ki a figyelemhianyod. Tok oke, hogy senki nem vesz komolyan es nevtelen forumon jatszod a nagy megmondot, de azt (a tobbi valaszolo miatt is) egy normalis szinten tedd mar.
Inkabb zsebhokizz es nyugodj le
Épitő jeleggel írtam nem azért hogy bántsak vagy hogy sértsek másokat, nyílván hiba volt részemről hogy segítőkésségel probáltam szólni az emberekhez.
Ahogy látom 1 válaszom le is törlödött, a többit meg szépen le nullázták, nem kérdés hogy nem kérnek a józan gondolkodás felé út mutatást.
Bizonyára ez is 1000-er le lesz pontozva, mert miért ne?
De nem baj, az "internet a zűlöteket vonza"
Itt én vagyok a "kakuktojás"
24-es voltam. (ha még fent van)
Wow, mekkora építő jellegű hozzászólások... Micsoda segítőkészség. A 24, 27, 29, és a 32 teli van sértésekkel. Mást sem tudsz, csak bántani másokat, mert ez az egyetlen örömforrás a szánalmas kis életedben.
Ha neked ezek jelentik a segítőkészséget, akkor kíváncsi lennék, hogy beszélsz másokkal amikor szerinted nem vagy segítőkész, vagy amikor kifejezetten rosszindulatú vagy.
A törölt hozzászólásról már nem is beszélve, az volt aztán a leg-építőbb jellegű, legsegítőkészebb válaszod...
Nem véletlenül törölték.
De persze, gondold csak azt hogy ha szembemész a forgalommal, akkor mindenki más a hülye.
Kerdezonek jo teszt. Latjatok lanyok, vannak ezek a szociopata PUA-k, akik azt hiszik, minden no OKET akarja felszedni. Mondhat barmit a no, a pasas azt hiszi, tuti bejon neki.
Na. Ezt kell elkerulnotok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!