Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Online társkeresőn milyen kihívásokkal kell szembe néznie egy nőnek, mire eljut egy normálisnak tűnő pasival az első találkozásig?
Őszintén? Nem lepontozásért írom, nem akarok bántani senkit. De:
Normális pasinak tartom magam. A fent említett appokat végigpörgettem már az elmúlt hosszú évek alatt, 3-mat folyamatosan nyúzok most is. Soha nem bunkóztam nővel, nem érdekel az alkalmi, képeket sem kérek (badoon volt, hogy transzi küldözgetett csak úgy), mert normális kapcsolatot keresek. Szeretném megélni a kémiát, a röhögcsélést, a közös témákat, mindent, ami egy normális kapcsolattal jár. ezeket tapasztalom:
- Többség unatkozik és le sem tojja az egészet és azt várja, hogy szórakoztassam
- Luxus vacsis, rúdon pörgős, bikiniben pucsítós képeket tesz fel
- Nagyon bunkó stílusa van, úgy utasít el, mintha valami bűnöző lennék arra nem is gondolva, hogy a pasiknak is van lelke
- Nem lehet értelmesen beszélgetni, mert nem tud kommunikálni, nincs rálátása a világra, véleménye. Max 2-3 szavas dolgokat ír és ha én nem viszem a beszélgetést, Ő sosem fog érdeklődni, keresni vagy a témát vinni
- Nincs túl az exén és csak róla beszél. Vagy rosszabb, amikor azzal menőzik, hogy hány pasival volt már együtt és most is hány pasival "kavar" és álljak be a sor végére
- Elvárja, hogy csak én ugráljam körül, mert ő a nő és ő nem fog velem beszélni
- DE többnyire random elhal. Csak én érdeklődöm, én keresem, én próbálok tenni, ő egy idő után szó nélkül tilt, töröl, ghostingol, vagy bejelenti, hogy 1 nap után talált valakit, akivel abban a pillanatban jobb dumálni (ezekből nem lesz semmi amúgy). És ez nagyon gyakori. Hiába beszéltünk akár 1 héten át minden nap, hiába mutatott érdeklődést, ő nem érdeklődik már
Úgyhogy nem tudom a választ és tök érdekes, hogy nők is kb szenvednek ezeken az appokon. Amikor olvasom itt a normális véleményeket, nem értem, velem mi a baj, mert látom, hogy nők azt keresik, amit simán tudok adni én meg azt, amit ők megfogalmaznak. Mi, miért nem találtunk még egymásra.
Fogalmam sincs. Talán szerencse kérdése?
11, talán egy bizonyos típusú nőnél próbálkozol. Annál a típusnál, amiből sosem lesz az amit te elvársz egy nőtől.
Ebből gondolom: "- Luxus vacsis, rúdon pörgős, bikiniben pucsítós képeket tesz fel"
Már látom is magam előtt ezt a típust. Kívülről tökéletesnek tűnik, szép a teste, trendi cuccokban van, full smink, megcsinált frizura, de belül üres és felszínes. Hiába vársz tőle értelmes kommunikációt.
Egy normális nő ilyen képeket nem tenne fel, csak őket észre sem veszed, mert külsőre átlagosak, vagy az alattiak.
Ezeken az "társkereső" appokon nem az a fő cél hogy komoly kapcsolatot csinálj hanem hogy csak a képeidet be lájkolják azt elismerjék akár *istenitsék*.
Csak az EGO-T szolgálja, és csak a naív ember probálkozik ezzel körcsösen a párkapcsolatért, ami 99.9%-ban kudarcra van ítélve!
Jaja felettem is irta a lany, hogy detto ezek a bajai, mint nekem.
Facebook dating ertelmesebbnek tunt, normalisabb lanyokkal, mert ott megadhatod a szandekod, pl komoly kapcsolat. De nekem pasikent kb ott is alig van match, pedig nem vagyok ronda (bar nem egy gorog isten) egyaltalan. Legrosszabb, hogy hiaba adjak meg, hogy kapcsolatot akarnak, nekem nyafognak (bocs a kifejezesert), hogy evek ota szeretnenek komoly dolgot, de ugy latom, mintha nem akarnanak beletenni a tarskeresesbe idot meg energiat.
Nalam sokszor jatszmaznak, meg leakadnak 1-1 dolgon, ami nem kozos bennunk, vagy neki nem jon be (tokeletes par nem letezik) es emiatt mar egybol nem is fogom erdekelni. Mintha ezek az emberek szandekosan keresnek a kibuvot az ismerkedes alol.
Bevallom, stresszes, idopazarlas es neha megalazonak erzem. De, nem fog csak ugy az olembe hullani a baratno, szoval kenytelen vagyok ilyen appokon huzni az idomet. Nem vagyok tokeletes, senki sem az. De egy ido utan nem tudom azt mondani, hogy "aaaa velem van a baj", hanem csak azt, hogy nem ertem mi a baj.
Es ilyen eset biztos a masik nemnel is igy van.
Kitartás 18-as!
Ez így sz*rügy tudom. Hasonló cipőben járok férfiként.
Nem lehet mást tenni, csak menni tovább előre, próbálkozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!