Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy 33 éves férfi akinek nem volt eddig kapcsolata, lehetnek komoly szándékai?
A csajok általában lerázzák azokat a 25 év felettieket, akikről megtudják, hogy még nem volt barátnőjük.
Szerintem te most egy nagy esély vagy neki, mert eddig elég sokan lerázhattak amiatt, mert 33 évesen még nem volt barátnője.
Szerintem adj neki egy esélyt. Ha nem fog működni, max. szakítatok és ennyi.
Inkabb egy tapasztalatlannal kezdenek, mint egy olyannal, aki verzo medvekent meg mindig az eme utáni sebeit nyalogatja. Plusz a szexben is úgy alakítod vele a dolgokat, ahogy te akarod ;-)
En szerintem kifejezetten előny, h meg nem törte össze egy no sem a pasid szívet. Hajra!
Ne aggódj, szerintem működhet. Sok oka van annak, ha valakinek nem volt korábban kapcsolata, én is hasonló cipőben járok, mégsem gondolom, hogy alkalmatlan lennék. Vagyunk páran, akik úgy gondolják, hogy többet ér egy nő annál, mint hogy komolytalan kapcsolatba kezdjünk. Egyszerűen van úgy, hogy megvan a vágy és a képesség arra, hogy jó kapcsolatban éljen, de úgy érzi nem tud annyit beletenni a kapcsolatba, amennyi szükséges. Ez lehet akár betegség, akár munka, akár családi helyzet miatt is.
Sok síró lányt látni, hogy a barátja nem foglalkozik vele, csak a munka érdekli stb. Én is azt tervezem, hogy kialakítom magam körül a nyugodt környzetet és utána ismerkedek.
Sokkal jobban félnék azoktól, akik sok hosszabb-rövidebb kapcsolaton vannak túl, ott nagyobb az esélye az alkalmatlanságnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!