Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Képzetlen vagyok hozzá?
Sziasztok! 35 éves nő vagyok. Budapesten élek, társadalmilag megbecsült munkám van, amivel kb. alsó-középosztálybelinek mondanám magam (csak hogy be tudjátok lőni: nettó 310-350K). A külsőmmel szerintem nincs nagy gond (170 cm, szőke, kék-zöld szem, 56 kg, normális arc) és azt hiszem kb. normálisan töltöm a szabadidőmet (nyelvtanulás, kirándulás, illetve könyvmoly vagyok). Két éve távolról szerelmes vagyok egy távolabbi ismerősömbe. Ő 45 éves, aneszteziológus. Nagyon elfogult vagyok a külsejével kapcsolatban, szerintem nagyon helyes, kedvességet sugárzó férfi, de ezzel a véleményemmel egyedül vagyok a társaságomban. Úgy érzem, hogy tetszem neki, de nagyon befelé forduló. Úgy döntöttem, képtelen vagyok tovább szenvedni miatta és finoman lépni fogok felé. A bajom az, hogy nincs diplomám. Ő meg orvos. Tudom, hogy nehéz általánosságban nehéz bármit is mondani, de szerintetek ha megtudja ezt, kiábrándul belőlem?
Elnézést a sok részletért, igyekeztem legalább valami fogódzót adni. Előre is köszönöm a válaszokat!
Jaj az orvosok minden ápoloval asszisztenssel osszejonnek paciens sem tabu
Ne gorcsolj :D
Ha jól értem azonos körökben mozogtok ami nagyjából megadja, hogy mennyire veti meg a társaságod.
Azt amúgy biztosra tudod, hogy egyedülálló?
Mi a ménkűért lenne ez baj???
Én kétdiplomás nő vagyok, mégis most egy olyan srác tetszik, aki még a főiskolát se végezte el (attól még okos).
Ez fordított esetben méginkább tökmindegy, mivel a férfiakat még annyira se érdekli a nő papírja, mint a nőket a férfié.
5-ös vagyok. Akkor lehet párhuzamus univerzumokban élünk, de én teljesen máshogy látom. A férfiak nem így működnek. Szerintem nagy rá a sansz, hogy az aneszteziológus pasi ha hazaesik a munkából, akkor kellemes társaságra és nyugira vágyik, és nem arra, hogy akut bronchitisről folytassatok eszmecserét.
Én soha semmi előnyt nem tapasztaltam a fiúzásban a diplomáimmal. Ha elmondom, miket tanultam, a legtöbb pasi nem is érti, csak elbizonytalanodnak, vagy egyszerűen nem érdekli őket. A mosolygással, jó külsővel többre mész szerintem.
Az jó, ha értelmes vagy, meg lehet veled beszélgetni, de ez nem egyenlő azzal, hogy diplomád is van.
Szerintem a diplomás férfiak többségénél nem feltétel, hogy a nőnek is legyen diplomája.
Ha megpróbálsz közelíteni a doktor úr felé és ő pozitívan reagál - sokat nyerhetsz.
Ha nem veszi a lapot - ugyanott vagy, mint most, ill. megtudod, hogy nem vagy az esete.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!