Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Képzetlen vagyok hozzá?

Figyelt kérdés

Sziasztok! 35 éves nő vagyok. Budapesten élek, társadalmilag megbecsült munkám van, amivel kb. alsó-középosztálybelinek mondanám magam (csak hogy be tudjátok lőni: nettó 310-350K). A külsőmmel szerintem nincs nagy gond (170 cm, szőke, kék-zöld szem, 56 kg, normális arc) és azt hiszem kb. normálisan töltöm a szabadidőmet (nyelvtanulás, kirándulás, illetve könyvmoly vagyok). Két éve távolról szerelmes vagyok egy távolabbi ismerősömbe. Ő 45 éves, aneszteziológus. Nagyon elfogult vagyok a külsejével kapcsolatban, szerintem nagyon helyes, kedvességet sugárzó férfi, de ezzel a véleményemmel egyedül vagyok a társaságomban. Úgy érzem, hogy tetszem neki, de nagyon befelé forduló. Úgy döntöttem, képtelen vagyok tovább szenvedni miatta és finoman lépni fogok felé. A bajom az, hogy nincs diplomám. Ő meg orvos. Tudom, hogy nehéz általánosságban nehéz bármit is mondani, de szerintetek ha megtudja ezt, kiábrándul belőlem?

Elnézést a sok részletért, igyekeztem legalább valami fogódzót adni. Előre is köszönöm a válaszokat!

2021. márc. 1. 17:57
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
27%
Szerintem a szép vékony alakod böven potolja majd a diplomát.
2021. márc. 1. 18:00
 2/12 anonim ***** válasza:
20%

Jaj az orvosok minden ápoloval asszisztenssel osszejonnek paciens sem tabu

Ne gorcsolj :D

2021. márc. 1. 18:20
 3/12 anonim ***** válasza:
68%
Igen, a férfiak többségénél a külső számít, aztán a természeted, kedvesség stb a diploma hátul kullog a sorban. Megjegyzem, sok diplomás gyengébben keres, mint te. Szóval no para, senkit sem érdekel a diplomád (hiánya).
2021. márc. 1. 18:24
 4/12 anonim ***** válasza:
100%

Ha jól értem azonos körökben mozogtok ami nagyjából megadja, hogy mennyire veti meg a társaságod.

Azt amúgy biztosra tudod, hogy egyedülálló?

2021. márc. 1. 18:33
 5/12 anonim ***** válasza:
25%

Mi a ménkűért lenne ez baj???

Én kétdiplomás nő vagyok, mégis most egy olyan srác tetszik, aki még a főiskolát se végezte el (attól még okos).

Ez fordított esetben méginkább tökmindegy, mivel a férfiakat még annyira se érdekli a nő papírja, mint a nőket a férfié.

2021. márc. 1. 18:40
 6/12 A kérdező kommentje:
Az azonos körök az inkább két baráti kör találkozása. Évek óta elvált, amennyire utána tudtam "nyomozni", egyedülálló. Most kb. bent él a kórházban, mert covidos intenzíven dolgozik.
2021. márc. 1. 18:41
 7/12 A kérdező kommentje:
Nagyon érdekes gondolatok merülnek fel, de én mást tapasztaltam. Senkit nem szeretnék megbántani, de - csak a saját tapasztalataimról van szó - sok férfit érdekel a státusz, a pénz, a diploma, olyan dolgok, amikhez a léleknek, az értékrendnek de még a külsőnek sincsen semmi köze. Nem akarom ezt leszűkíteni a férfiakra, biztosan igaz ez sok nőre is, csak én velük nem szoktam úgy ismerkedni :) Van egy másik orvos ismerősöm, ő közelebbi, neki például nagyon-nagyon fontos, hogy a felesége is orvos, ezt ha lehet, ki is hangsúlyozza. Én megértem hogy büszke erre, mert tényleg nemes dolog gyógyítani. De én ilyesmit nem tudok felmutatni és ha őszinte akarok lenni, hiába van meg a magamhoz való eszem, egy orvosi egyetemet 100%, hogy nem tudnék elvégezni.
2021. márc. 1. 18:44
 8/12 A kérdező kommentje:
Elfejeltettem: köszönöm szépen a válaszokat!
2021. márc. 1. 18:45
 9/12 anonim ***** válasza:
100%

5-ös vagyok. Akkor lehet párhuzamus univerzumokban élünk, de én teljesen máshogy látom. A férfiak nem így működnek. Szerintem nagy rá a sansz, hogy az aneszteziológus pasi ha hazaesik a munkából, akkor kellemes társaságra és nyugira vágyik, és nem arra, hogy akut bronchitisről folytassatok eszmecserét.

Én soha semmi előnyt nem tapasztaltam a fiúzásban a diplomáimmal. Ha elmondom, miket tanultam, a legtöbb pasi nem is érti, csak elbizonytalanodnak, vagy egyszerűen nem érdekli őket. A mosolygással, jó külsővel többre mész szerintem.

Az jó, ha értelmes vagy, meg lehet veled beszélgetni, de ez nem egyenlő azzal, hogy diplomád is van.

2021. márc. 1. 19:08
 10/12 anonim ***** válasza:

Szerintem a diplomás férfiak többségénél nem feltétel, hogy a nőnek is legyen diplomája.

Ha megpróbálsz közelíteni a doktor úr felé és ő pozitívan reagál - sokat nyerhetsz.

Ha nem veszi a lapot - ugyanott vagy, mint most, ill. megtudod, hogy nem vagy az esete.

2021. márc. 5. 08:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!