Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem keresnek a férfiak párkapcsolatot?
Minden létező fórumon keresem a párom, de kizárólag csak link emberekbe botlok, akik csak lelki szemetesládát keresnek, vagy párjuk mellé keresnek alkalmi szexet. Régen sem volt népünnepély a társkeresés, de általában pár hónap alatt találtam társat hosszabb, tartalmas kapcsolatra.
Most meg tavaly tavasz óta, mióta van a korona cucc - mintha bezárkóznának a férfik, maximum beszélgetni, vagy tapogatni jönnek el. Mi ennek az oka?
Ennyire nem vágytok társra? A szexpartnerek nem lesznek mellettetek, ha idősek, és betegek lesztek! Mitől féltek? Miért nem akarjátok, hogy szeressenek titeket? Igen, tudom, vírus így, meg úgy - de nem jobb lenne társsal átvészelni? Ha meg rossz kapcsolatban éltek, miért nem léptek ki, miért megoldás a megcsalás? Beszélgessünk a témáról!
43 éves nő (a félreértések kedvéért nagyon csinos)
Ez nem a társadalmi elvárástól függ, én korábban is hosszú távra nagy naívan örökre terveztem , de 8 év után vége lett. Attól még szeretnék újra boldog lenni.
Nagyon sok ember van akinek szintén hosszú kapcsolatának lett vége vagy elvált ebben a korban ...de sokszor úgy viselkednek mint a kiskamaszok. Nem aranyásó vagyok, egyszerű, Atlagos dolgozó férfiakról beszélek....
Nem értem min csodálkozol Kérdező. Covid van, távolságtartás, a maszk eltakarja mindenkinek az arcát. Kikapcsolódást jelentő helyek be vannak zárva. Sokan így éreznek
Én ismerkednék a te korosztályoddal, ha tényleg csinos vagy, és belefér neked, hogy fiatalabb vagyok. 30f-mindjárt 31f
Rairtam filccel a kijelzore, hogy a 43 eves nok nem csinosak, hanem fossziliak, es arra szavaztam :)
36F incel
27.-nek.
Neked nem mindegy? Be sem durran a bréd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!