Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem keresnek a férfiak párkapcsolatot?
Minden létező fórumon keresem a párom, de kizárólag csak link emberekbe botlok, akik csak lelki szemetesládát keresnek, vagy párjuk mellé keresnek alkalmi szexet. Régen sem volt népünnepély a társkeresés, de általában pár hónap alatt találtam társat hosszabb, tartalmas kapcsolatra.
Most meg tavaly tavasz óta, mióta van a korona cucc - mintha bezárkóznának a férfik, maximum beszélgetni, vagy tapogatni jönnek el. Mi ennek az oka?
Ennyire nem vágytok társra? A szexpartnerek nem lesznek mellettetek, ha idősek, és betegek lesztek! Mitől féltek? Miért nem akarjátok, hogy szeressenek titeket? Igen, tudom, vírus így, meg úgy - de nem jobb lenne társsal átvészelni? Ha meg rossz kapcsolatban éltek, miért nem léptek ki, miért megoldás a megcsalás? Beszélgessünk a témáról!
43 éves nő (a félreértések kedvéért nagyon csinos)
10.-re a kérdezőnek.
Vidéken egy csinos 40-es nő ISTENNŐ!!! 14-től 64-ig bárkit elkaphat.
Életben ismerkedni? Egyszerű. Köszönés, mosoly, csinos ruha.
Azért egy 43 éves nő már nem az a kategória akihez odamennek a férfiak jópofizni meg ismerkedni. Ilyen korban egy nőnek már igenis tudnia kell mit akar és kezdeményezni ha úgy áll a helyzet.
Lehet hogy testileg 43 vagy, de a gondolkodásmódod egy tinire vall aki azt várja hogy a fiúk sorban álljanak érte.
Amúgy menj fel tinderre, fizess elő és rögtön válogathatsz.
Belefáradtam, mert kb. lehetetlen az ismerkedés. Személyesen nagyon kevés potenciális jelölttel futok össze, a járvány óta ez hatványozottan érvényes. Akikkel beszélgettem, azok általában foglaltak voltak, vagy éppen nem akartak kapcsolatot. A netes társkeresők pedig errefelé tele vannak külsőre vállalhatatlan vagy kattant emberekkel, ott nem is próbálkoztam.
Inkább foglalkozom a hobbijaimmal, azok legalább adnak sikerélményt.
37F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!