Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi ez a "MÁS ÉLETSZAKASZ" duma itt folyton?
Ha korkülönbség merül fel egy kérdésnél, akkor valami büfépapíros odaböffenti, hogy "Nem fog működni a kapcsolat, mert más életszakaszban vagytok."
Mi???
Egy 20-30-40 éves nőnek/férfinak nem ugyanazok az igényei?
Utazni szép helyekre, jókat enni, sportolni, pénzt keresni, szórakozni, jó kocsi,..., nem ezt akarja mindenki?
Jó, egy lány Velhelót vagy mit hallgat, pasi nem, a lány cuki kutyust akar, a pasija meg tiszta padlót,..., de ezek minden korban így vannak. Ezek nem korfüggőek.
Vagy ekkora gond, hogy nem kell napi megélhetési gondokkal küzdeniük, mert a 40-es nőnek van lakás és a srác oda költözik? Ekkora gond, hogy az egyetemista lány nem minőségi éhezik, mert a pasija kereső férfi, és igen, telik kajára, és nem a gyros + olcsó bor a menü, mint az egyetemista srácoknál?
Gyerek. Ez is...van aki 40 évesen sem akar még szülni, van aki 19 évesen akar.
Nem mindegy, hogy a pár tagjai hol dolgoznak? A férfi a cégnél az irodában, a lány az egyetemen, mint diák? Mind a kettő tesz a célokért.
Vagy...ez is csak a lecserélt ex-nejek furmánykodása?
Nana kikérem, lány vagyok, nem is rocker meg semmi de metallicát, maident stn hallgatok kikérem a velhellot:D
Komolyra fordítva, ezek persze általánosítások. Van aki 20-22 évesen már házasodik, gyereket akar, valaki 30as évei elejen SE.
Csomó ismerősöm van a 20-23as korosztályból és csak kapkodom a fejem hogy lánykérés, meg házasság meg gyerek megy egy csomónál. Én meg ezeknek a közelébe se vagyok de nem is akarok lenni. Még.
De egyáltalán nem biztos hogy ami egy 22 évesnek szórakozás, az egy 30as-nak is az vagy fordítva.
Ha nagyon az anyagi különbségem az IS okozhat problémát ha a pasasnak kell a csajt eltartania. Van aki nem szeretne függni a másiktól (érthető) és van aki nem akarja eltartani teljesen a másikat (ez is érthető).
Én azt gondolom a kor NEM minden, de tud befolyásoló tényező is lenni. De ami fontosabb hogy a 2 ember passzoljon.
#19 abból indulsz ki, hogy az eltérő életszakaszok oka kizárólag a normális fiatal-link idősebb felállás lehet.
miközben ott vannak azok az emberek, akik koraérettek/koravének, a saját koruknál többnyire idősebbekhez passzolnak.
és van egy életkor, ami felett ha előrébb tartasz a korodnál (és minél kevesebb közös vonásod van, ha nem is a fiatalokkal, de mondjuk a középkorúakkal), az általában nem túl pozitív dolgot takar. fizikailag-szellemileg friss idősebb emberek gyakran igencsak kilógnak a "fél lábban a sírban" kortársaik közül.
Semmi értelme, igazad van.
Boldogan szülök majd 15 év múlva 52 évesen a most 22 éves szeretőmnek, ha megérik benne a gondolat, hogy gyereket szeretne.
Addig hetente 2x elviszem bulizni, majd haza is hozom, meg veszek neki fesztiválbérletet szülinapjára.
Készítek neki is tízórait, mint az alsósomnak.
Ő meg annyival tud engem támogatni a fontos prezentációm előtt, hogy jól kiny@l és kétszer megd.g indulás előtt.
:)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!