Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi ez a "MÁS ÉLETSZAKASZ" duma itt folyton?
Ha korkülönbség merül fel egy kérdésnél, akkor valami büfépapíros odaböffenti, hogy "Nem fog működni a kapcsolat, mert más életszakaszban vagytok."
Mi???
Egy 20-30-40 éves nőnek/férfinak nem ugyanazok az igényei?
Utazni szép helyekre, jókat enni, sportolni, pénzt keresni, szórakozni, jó kocsi,..., nem ezt akarja mindenki?
Jó, egy lány Velhelót vagy mit hallgat, pasi nem, a lány cuki kutyust akar, a pasija meg tiszta padlót,..., de ezek minden korban így vannak. Ezek nem korfüggőek.
Vagy ekkora gond, hogy nem kell napi megélhetési gondokkal küzdeniük, mert a 40-es nőnek van lakás és a srác oda költözik? Ekkora gond, hogy az egyetemista lány nem minőségi éhezik, mert a pasija kereső férfi, és igen, telik kajára, és nem a gyros + olcsó bor a menü, mint az egyetemista srácoknál?
Gyerek. Ez is...van aki 40 évesen sem akar még szülni, van aki 19 évesen akar.
Nem mindegy, hogy a pár tagjai hol dolgoznak? A férfi a cégnél az irodában, a lány az egyetemen, mint diák? Mind a kettő tesz a célokért.
Vagy...ez is csak a lecserélt ex-nejek furmánykodása?
18. vagyok: ami még kimaradt...
gyerekvállalásból - mikor, mikor ne, hányat, legyen-e egyáltalán... nagy korkülönbséggel ritka sok konfliktus lehet ebből.
a más életszakasz tényleg nem a kortól függ, hanem az ember gondolkodásmódjától. valaki fiatalon akar gyereket már, valaki csak 40 év felett, valaki meg soha. ezt jelenti a más életszakasz.
ezt el kell fogadni. nem lehet mindenki ugyanolyan
40-es gyerekvállalás.
Én a környezetemben egyre több 30-35+ -os nőt látok gyereket szülni.
Ezek diplomás, jól kereső nők, akiknek elég stabil a székük, hogy már megtehetik, és lesz hová visszamenniük.
Férfiak közül is SOK a 40-es, 50-es apuka, mert telik rá. Fiatal 2., 3. feleség, és legyen.
Én ezt akkor szoktam mondani, mikor 26-28+ éves pasik 15-16 éves lányokkal kezdenek. Milyen már, mikor majd' 30 évesen a barátnődnek leckéje van.
Másban is csak az általánosítás miatt lehet használni, mert én mondjuk soha nem leszek abban az életszakaszban, hogy gyereket akarjak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!