Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akinek 36 éves koráig még nem volt párkapcsolata, és teljesen tapasztalatlan, annak már elvileg túl késő, és felesleges megpróbálkoznia az ismerkedéssel?
Vannak dolgok amiket egy idő után el kell fogadni. Pl 5 évesen valaki űrhajós akar lenni, az még oké.. de 30 évesen is az akar lenni, ott már probléma van, mivel irreális elvárás, sőt.. ismerve a követelményeket, teljesíthetetlen.
Viszont ettől még kiteljesedhet más tevékenységi körben és lehet jó élete.
Én lassan 32 vagyok, hasonló helyzetben.. bár én egyáltalán nem is vágyom egy személyre akit kerülgetnem kell, akinek az igényeihez kell igazodnom, a szabadidőm egy nagy részét lefoglalja.. családfő, családapa szerepe meg irreális vágy számomra, olyannyira mint az, hogy űrhajós leszek.
"Van itt meg egy 36f incel"
Ennyire hianyoztam, cicaful? :)
"próbálkozz elvált anyukákkal"
Na, ezt a tanacsot ne fogadd meg, ha jot akarsz magadnak.
Legyel oszinte magadhoz.... Tenyleg kell neked no, vagy csak azert "kell", mert masnak is van? :)
36F incel
Őszinte leszek, esélytelen a dolog. Érdekkapcsolatod még lehet, ha kompenzálsz nagyon sok pénzzel vagy valami nagyon nagyon "legalja" nőt felszedsz magadnak (pl. cigánysorrol valami putris, 200kg-os szörnyet).
Akinek 20 éves kora előtt kimarad a csajozás, a másik nem utáni érdeklődés annak onnéttól kezdve szinte behohatatlan hátránya lesz. Gondolj bele, egy átlag 25 éves csajnak, amelyik normális, egészséges értékrenddel bír, is volt már legalább 2-3 komolyabb és pár alkalmi kapcsolata biztosan.
36 évesen pedig már tényleg esélytelen, maximum tényleg valami elvált, kilátástalan helyzetben lévő anyukának kellhetsz, mint eltartó, amíg nem rendeződik a helyzete.
Szerintem szarj már erre a dologra, legyél nyitott, ne utasíts vissza senkit, de ne görcsölj erre rá. Csak éld az életed és lehet szerencséd lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!