Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Egy szolidáris, nem önző...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy szolidáris, nem önző társadalom, ha akarná, hogyan tudná megoldani az itt kérdéseket kiíró magányos, nőt soha nem látott férfiak problémáját?

Figyelt kérdés
A jelenlegi társadalom a gyakorlatban tudomást sem vesz róluk, rosszabb esetben pl melóhelyeken szívatják, gúnyolják, kibeszélik az ilyen embereket. De segíteni senki nem akar rajtuk, sőt, az emberek többsége ezt (a magányt) nem is tartja problémának sem. Van olyan pszichológus is, aki simán lerázza ezeket az embereket valami sablonszöveggel.(Sajnos már lehetett ilyenről hallani) Ha lenne rá társadalmi akarat, mi lenne a megoldás erre a jelenségre?

2021. febr. 26. 12:31
1 2 3 4 5
 41/44 anonim ***** válasza:
8%

#40 Várj,elvesztettem a fonalat...

Ezt a 23-as írta:"Erröl magunknak kell így gondoskodnunk, de tudok megoldást a magam részére, nem lesz lehetetlen lőfegyvert szerezni ha majd úgy érzem hogy vége kell legyen az egész sztorinak"

Erre válaszoltam a folyós megoldásommal,ami le lett szólva,mint gyatra befejezés.

Amúgy,még élnek a szüleim,rájuk próbálok tekintettel lenni.Egyelőre van állásom,csak kérdéses,hogy meddig.Ha innen is kirúgnak (esélyes),akkor nem hiszem,hogy folytatom a dolgot.

2021. febr. 26. 20:26
 42/44 anonim ***** válasza:
68%
A folyó tényleg gáz. A fulladás a legrosszabb halál. Egyébként a hátizsákkal nem is működne. Hiába magyarázol, életösztön van. Úgy levennéd azt a zsákot, mint a szél, aztán kihúznának. Még ki is röhögnének és, ha mostanában tervezed, meg is fáznál.Gondold ezt át😉
2021. febr. 27. 00:23
 43/44 anonim ***** válasza:
68%

#39: Nem magas lóról beszélek, szimplán csak használom az agyam. És mondom, volt olyan ismerősöm, akinek segítettem. Addig tartott a sikere, amíg rám hallgatott. Aztán ment a saját feje után, bebukott a csajjal és ment újra pont ugyanaz a sírás, amit te lenyomsz.

Az a helyzet, hogy csajozni nem különösebben nehéz. Megfelelő partnert találni már az, de valakit befűzni nem vészes.

Az etiópos példád tök jó. Te azt hiszed, hogy ott élsz, közben meg Európa közepén. És le sem esik...

2021. febr. 27. 03:18
 44/44 anonim ***** válasza:
0%

"A folyó tényleg gáz"

Akkor az a folyo elparolgott.

Amugy egy masik topikban adtam tippeket par honapja, ha szorgalmas vagy, keress ra :)

36F incel

2021. febr. 27. 03:34
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!