Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy szolidáris, nem önző társadalom, ha akarná, hogyan tudná megoldani az itt kérdéseket kiíró magányos, nőt soha nem látott férfiak problémáját?
"Te most a nok miatt akarsz megpusztulni? Azzal csak szivesseget teszel nekik...."
Nem,az elrontott életem meg a kilátástalan jövőm miatt akarok megdögleni,de ennek semmi köze a nőkhöz.Soha nem volt velük bajom(meg közöm se hozzájuk a prostikat leszámítva).
Miféle szívességet tennék a nőknek?Nem zaklatom őket,nem szidom,mindig udvarias vagyok(a férfiakkal is).
Nem vagyok a klasszikus értelemben vett incel(szűz,nőgyűlölő,másokat hibáztató),tisztában vagyok a saját selejtességemmel,csak változtatni nem tudok a dolgon.
Azért szeretném az eutanáziát,mert saját kezűleg,zsillettel/kötéllel eléggé mocskos munka lesz véget vetni a dolognak,és van némi hiba százalék.Jobb lenne biztosra menni.
Van megoldás 22#, de a társadalom nem fogja támogatni mert a férfiak általában véve hasznosak gazdasági szempontból, ezért nem támogatja az állam a megdöglésünket.
Erröl magunknak kell így gondoskodnunk, de tudok megoldást a magam részére, nem lesz lehetetlen lőfegyvert szerezni ha majd úgy érzem hogy vége kell legyen az egész sztorinak
#23 Nem gond,megoldom önállóan.Lőfegyvert nem tudok szerezni,de van a közelben egy folyó,csak megpakolom majd kövekkel a hátizsákomat,és ugrok.(Úszni amúgy sem tudok.)
#24 A gyógyszer bizonytalan,eléggé magas épület meg nincs errefelé.Amilyen az én szerencsém,csak eltörném a gerincemet.
Nem érdemel senki ilyen gyatra halált 25#
Keress jobb megoldást, mert még magadat ilyeszted el egy ilyen borzalmas befejezés előtt.
Nem csodálkozik senki, hisz aki sosem kellett nőnek, az akkor sem kellett amikor eszébe sem jutott megölni magát.
De mégis kinek fáj akkor ha megteszi ő vagy bármelyik magányos férfi?
29# amikor nagyvárosban megállít a csöves akkor meg azt szoktad kérdezni: Miért nem veszel egy házat inkább?
Ez kb. ilyen kérdés volt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!