Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tetszik egy lány de nem merek ráírni, mit tehetnék?
Figyelt kérdés
Szóval én vagyok 20/f a lány is 20 éves, egy kisvárosban lakunk, már egy ideje sokat gondolok rá, facen ismerősöm ott szoktam látni a képeit. Általánosban évfolyamtársam volt, de igazából soha sem beszéltünk csak így látásból ismerem, ha esetleg valahol találkozunk akkor csak köszönünk egymásnak és ennyi. Szóval nagyon bejön nekem de nem tudom mit tehetnék, nem merek ráírni szerintetek mit csináljak? Csak így mégse írhatok rá hogy szia nagyon tetszel.2021. febr. 24. 22:18
11/12 anonim válasza:
Írj rá. Nem vesztesz semmit. Mond el neki hogy mostanában nem látod annyit a városban, meg hogy megszeretnéd ismerni jobban. Stb. Nem vesztesz vele semmit.
12/12 anonim válasza:
Írj rá és említsd meg, hogy emlékszik-e suliból XY tanárra, aki a Te osztályfőnököd volt, NN meg az igazgató. Említsd meg, hogy egy iskolába jártatok, csak más osztályba. Kérdezd meg mi van vele, mert régen láttad. Említsd meg, hogy milyen jó lenne elbeszélgetni vele a régi szép diákévekről. Kérdezd meg, hogy volna-e ehhez kedve, hol lakik (mert régen láttad). A válaszból értened kell, mire hajlandó.
Ha mindenki attól félne, hogy mi lesz ha a másik kibeszéli őt, akkor mindenki magányosan élné le az életét.
Ha nem a szóban forgó lányról lenne szó, akkor is félnél ráírni? Miért?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!