Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Vidéken, falusikent ismerkedni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vidéken, falusikent ismerkedni lehetetlen szinte , csak a költözés lenne megoldás?

Figyelt kérdés
Akik ugyanígy kisebb faluban, városban el, nem talál magának senkit, ezért legtöbben elkoltoznek az ilyen helyekről, mivel nagyon nincs lehetőség ismerkedni, párt találni?
2021. febr. 24. 14:34
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%

Én egy 30 ezres városban éltem, nőttem fel, középiskolás koromban nem volt csajom. Pestre mentem egyetemre, ugyanúgy nem volt csajom, Majd hazaköltöztem és találkoztam egy lánnyal akinek nagyon bejöttem. 3 évig voltunk együtt, 2 éve megint nincs csajom.

Nem az a lényeg hol élsz, hanem, hogy mennyire tudsz csajozni, mennyire vagy jó az ismerkedésben, mennyire jössz be az ellenkező nemnek.

Szerintem ha én egy 30 milliós városba költöznék akkor sem lenne senkim jelenleg...

2021. febr. 25. 10:26
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
A költözés csak abban az esetben megoldás, ha te magad jobban éreznéd magad városban. De ha szeretsz vidéken élni, akkor nem éri meg feladni csak azért, hogy találj egy olyan nőt, aki a vidék miatt nem jött volna össze veled.
2021. febr. 25. 10:54
 13/15 A kérdező kommentje:
Itt egyáltalán nincs olyan aki szóba jöhetne. Aki lehetne az foglalt más nincs itt.
2021. febr. 25. 12:44
 14/15 A kérdező kommentje:
Nem szeretek itt élni de költözni nem egyszerű.
2021. febr. 25. 12:50
 15/15 anonim ***** válasza:
81%

Én a 300 fős kis falucskánkban sem tudtam ismerkedni, sem egy megyeszékhelyen (ahová középsuliba jártam) sem Budapesten, (ahová egyetemre járok).

Nem a lakhely a probléma, hanem az egyéni szociális készségek.

2021. febr. 27. 12:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!