Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért lehetetlen szinte elhitetni egy extrém molett nővel,hogy van olyan férfi,aki szépnek,vonzónak találja?
Úgy tapasztalom,hogy a legtöbb túlsúlyos nő bezárkózik,nehezen ismerkedik,szkeptikusan fogadja,ha közelednek felé.
Pedig vannak olyan férfiak,akik vonzódnak hozzájuk.
Azért, mert nonstop azt közvetíti feléjük a társadalom, hogy értéktelen, undorító, akaratgyenge lények, piócák az egészségügyön, és nem érdemelnek semmit, főleg nem boldogságot. A pasik az esetek többségében elhajtottak őket, vagy udvariasan, vagy megalázóan. Legjobb esetben hagyták magukat leszopni, és utána úgy tettek mintha nem ismernék meg a csajt. Soha senki nem hívta őket randira/nem bókolt nekik, szabályosan úgy kellett bekönyörögni magukat valaki ágyába. Ezzel szemben folyamatosan hallgatják, hogy a vékony és szép barátnőik levakarni sem tudják magukról a pasikat. (Azokat a pasikat, akikről ők csak álmodoznak.)
Ekkora ellenszélben semmit nem ér az ha elmondod havonta kétszer, hogy "jajj, hát biztos van akinek tetszenél".
Csak magamról nyilatkozhatok,én valóban szeretem az extrém nagy nőket.
Sőt,csak őket szeretem.
De sok bajod van.Hizlalj fel egy atlagos nőt jó extrém kövérre,oszt meg van oldva a problemád.
Az 1 esnek azért van igazsaga.
Te extrém köver nőkhöz vonzódsz,akkor az pont hogy szélsőséges véglet.Mert az nem túlsúlyos vagy molett stb.
Ez azért több mint izlés kérdése.
Ez kb olyan mint aki a fekete hajúakért van oda,a másik meg a szőkékért.Na ez izlés kerdése.
De ha te a fejtető kőzepén körbeborotvált nőkért vagy oda,az már megközelíti az anomaliát!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!