Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nektek ebben a hatalmas válságban is kizáró ok, ha a pasi munkanélküli?
Figyelt kérdés
Mert most a pályakezdők, fiatalok több mint fele az, még jó végzettséggel is...2021. febr. 23. 17:37
11/19 anonim válasza:
Naná, meg mi az, hogy "hatalmas válság"?
12/19 anonim válasza:
szerintem amugy a valsagrol is az irrealisan magas igenyu nok meg az alfahimek tehetnek!!
13/19 anonim válasza:
Ez azért sok mindentől függ. Mióta és miért nincs munkája. Ha önhibáján kívül vesztette el, de igyekszik újat találni, akkor egy esélyt megérdemel. De ha pont nem érdekli az álláskeresés, és eltengődik,pluszban nem állja meg a helyét sehol, na az ilyen ember nem mellém való. 31 évesen még az első munka helyemen vagyok ,10 éves munkaviszonnyal....
14/19 anonim válasza:
12 pontosan! A gonosz alfák és az aranyásók fejlesztették ki a vírust szegény kedvesrendes incelek kipusztítására!
15/19 anonim válasza:
Aki igazan akar dolgozni, az most is fog találni.
16/19 anonim válasza:
2: Évek óta az átlagnál picit jobban kereső vagyok, sem válság előtt, sem azóta nem kapok semmilyen lehetőséget nőktől. Ennyit a "számít ez" elméleteidről :)
17/19 anonim válasza:
16: az átlagnál sokkal sokkal jobban kereső vagyok (és még magas is).
A haverok szerint ha valaki magas, akkor minden ujjára jut nő, ha nagyon jól keres, akkor három is.
Mindig meg szoktam őket kérdezni, hogy szerintük mennyi az a pénz, ami után már ragadnának rájuk a csajok. Erre bemondanak valami nevezséges összeget, amit az én szakmámban a junirok keresnek, hogy szerintük ott már semmit nem kell tenni, csak hátradőlve várni a Palvin Barbikat :))
Sosem merem elmondani nekik, hogy a modell mágnes fizetés többszörösét keresem, és nem működik ;)
19/19 anonim válasza:
A munkanélküliség nem kizáró ok, a pénztelenség annál inkább...:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!