Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg nehezebb lett a Covid miatt az ismerkedés?
Figyelt kérdés
2021. febr. 23. 16:04
11/28 anonim válasza:
Én amondó vagyok, hogy ha nem lázad fel a nép, ez egyre rosszabb lesz. Meddig tűrjük már a milliárdos elit hülyeségeit?
12/28 anonim válasza:
Most jó sétálni, hogy jó idő lett, de azért télen,este munka után a hideg, latyakos időben nem volt romantikus. Nem láttál a másikból kb semmit, kabát, sapka, maszk. Aki még szemüveges is, az törölgette a párát egyfolytában.
És a sötétben róttuk a köröket a parkban, lakótelepen, városban. Nem lehetett leülni, elmenni pisilni kb semmit.
13/28 A kérdező kommentje:
Én nem fogom a Covidra, de mióta ez van, kb senkivel nem talalkozok, nemhogy ismerkedni. Pedig nem akarok egyedul lenni, de nem tudok uj embereket megismerni mar egy eve. Raadadul be is zart minden, igy aztan megjobb. Szivesen elhivnel egy nekem tetszo holgyet moziba, vagy egy etterembe vacsorazni vagy barmi, de lehetetlen. A hidegbe setalgassunk vagy a kocsimmal menjunk osszevissza?
2021. febr. 23. 16:59
14/28 A kérdező kommentje:
Elhívnék *
2021. febr. 23. 16:59
15/28 anonim válasza:
Covid előtt simán pár mondat után eljöttek velem randizni, mikor még be lehetett ülni akárhova. Most meg az megy, hogy "nem találkozok, amíg nem tudok rólad semmit". Egyszerűen kevesebb kedvük van kimozdulni, nekem viszont nincs türelmem napokig írogatni. Úgyis élőben dől el minden, mit húzzuk az időt feleslegesen. Várom már, hogy újra legyenek rendezvények, ott lehet chatelés nélkül is ismerkedni.
16/28 A kérdező kommentje:
En is azt varom, hogy feloldjanak mindent es kinyissanak a vendeglato helyek is, ugy azert masabb. Egy eve abbol all az eletem, hogy nem csinalok semmit.
2021. febr. 23. 17:03
17/28 anonim válasza:
Oké, persze jobb beülni valahová, vacsorázni, ebédelni, kávé mellett beszélgetni, de ne szegje kedved a covid, van video chat, lehet levelezgetni, valamennyire meg tud ismerni,utána meg most a jobb időben lehet sétálni már, padra leülni, stb.
18/28 anonim válasza:
Videochat annak jó, aki egyedül van, nekem a család jön megy, meg nem is akarom, hogy hallják, ahogy próbálok flörtölni.
19/28 anonim válasza:
Most sokan a Covidra kenik, ha vége lesz mit találnak ki vajon, UFO támadás, ebola járvány, nácik, zombik, kóbor tigrisek, taposóaknák,...? >:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!