Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Az itteni incelek a kérdések...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az itteni incelek a kérdések kiírása helyett miért nem kezdenek inkább lányoknak udvarolni?

Figyelt kérdés
Ti hogy látjátok ezt? És ti, kedves incelek?

2021. febr. 22. 20:03
1 2 3 4 5
 31/44 anonim ***** válasza:
#30: Illetve az, hogy aki használta azt a jelzőt, nincs tisztában a valódi jelentésével és csupán degradálni szeretné vele az alanyt.:)
2021. febr. 23. 12:45
 32/44 anonim ***** válasza:
100%

Tibor leirta a valaszt a kerdesre, hogy miert is felesleges nokkel foglalkozni, ha nem lapatallu menocsavo az ember....

Abban jo a mai fiatal, nem vonzo sracoknak, hogy ma mar a Redpill anyagok elerhetok a neten, es megusszak, hogy evtizedekig friendzone-tolteleknek es egotuningnak hasznaljak oket :)

36F incel

2021. febr. 23. 13:58
 33/44 anonim ***** válasza:
32: Lósz_rt! Ezeket a "csak milliárdosoknak és sportolóknak volt valaha barátnője" dolgokat kell elfelejteni, ez nem segít. A "titok": Meg kell találni a módot, hogy sok időt töltsenek sok nő között. Nyilván aki informatikus 200 férfi és 5 nő között, annak nehezebb lesz csajozni, mint aki sportmasszőr a női teniszcsapatnál :D
2021. febr. 23. 16:35
 34/44 anonim ***** válasza:
48%

Szerencse, hogy kicsivel eves utan olvastam el a "nagy titkot", kikoptem volna a kajat :)

A "nagy titokra" reagalva, "szilaj csikokoromban" jartam olyan kozegben, ahol kb. 90%-ban lanyok voltak. Ott abbol az okbol kifolyolag problemas nem vonzo ferfikent "csajozni" (utalom ezt a szot), mert ha valaki meg esetleg nyitott is lenne a dologra, a tobbiek miatt lesz eselytelen, mert nekiszegezik a "Most komolyan? Ezzel az emberrel?" kerdest.

Illetve ha celzottan kinezel valakit a sok csaj kozul, akkor kapasbol tamadva leszel, tehat ez nem jo tanacs :)

36F incel

2021. febr. 23. 16:58
 35/44 anonim ***** válasza:
De abban hasznos megis, hogy legalabb a sok csaj kozott meg lehet tudni sokat a felfogasukrol es az eletszemleletukrol, amirol az atlag Inczel Vincze nem sokat tud, es hogy vegleg elmenjen a kedve a noktol, miutan leolvaszottak az agyat, haha.....
2021. febr. 23. 17:05
 36/44 anonim ***** válasza:

34: Pedig több esélyed van, hogy egy csaj vagy több kiszemel magának, mivel kb te leszel az egyetlen férfi a környéken :)

Szerinted a 4-5 csajnak nem volt kánaán 200 fős gépész karon egyetemen? Dehogynem. Na képzeld ezt fordított arányokkal ;)

2021. febr. 23. 18:28
 37/44 anonim ***** válasza:
34: Egyébként javíts ki ha tévedek, de édesapád például se nem gazdag, se nem élsportoló nem volt. Ugye ráhibáztam?
2021. febr. 23. 18:29
 38/44 anonim ***** válasza:

"több esélyed van, hogy egy csaj vagy több kiszemel magának"

Nem, leirtam miert.

"édesapád például se nem gazdag, se nem élsportoló nem volt. Ugye ráhibáztam?"

Rahibaztal.... Mindket szulom leigazolt sportolo volt fiatalkoraban.

36F incel

2021. febr. 25. 15:37
 39/44 anonim ***** válasza:
38: "leírtam miért". Szerinted minden nő egy idióta, akinek a barátnői szabják meg , hogyan gondolkodjon? Amúgy senkit nem ismerek akinek pont gazdag sportolók a szülei, te kb vagy 1 vagy a millióból, vagy trollkodsz itt.
2021. febr. 25. 18:27
 40/44 anonim ***** válasza:

Ha nem is gazdagok, meg olimpikonok, de sportolok. A 60-as evekben a sport nem a penzrol szolt 😂

Meg az NB1-es focistaknak is bejelentett munkahelye volt (papiron) valamelyik gyarban, hogy ne vigye el a KMK.....

"Szerinted minden nő egy idióta, akinek a barátnői szabják meg , hogyan gondolkodjon?"

Nem, csak nem akar kozrohej targya lenni, ami ertheto....

36F incel

2021. febr. 26. 00:05
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!