Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Az itteni incelek a kérdések...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az itteni incelek a kérdések kiírása helyett miért nem kezdenek inkább lányoknak udvarolni?

Figyelt kérdés
Ti hogy látjátok ezt? És ti, kedves incelek?

2021. febr. 22. 20:03
1 2 3 4 5
 11/44 A kérdező kommentje:
#10 Mármint túl vagy. Bár konkrétumok nélkül nehezen hiszem el. Legalábbis tőled. :)
2021. febr. 22. 23:50
 12/44 anonim ***** válasza:
74%
Az afrikai éhezők meg miért nem kezdenek el enni, éhezés helyett...
2021. febr. 23. 00:10
 13/44 A kérdező kommentje:
#12 Jah, vagy termelni.
2021. febr. 23. 00:31
 14/44 anonim ***** válasza:
94%
Akik szerint túl magasak az ingatlanárak, miért nem érdeklődnek folyamatosan az ingatlanok iránt (ezzel még inkább felverve az árakat, mert ugye nő az érdeklődés), ahelyett, hogy elméleteket gyártanak és folyamatosan panaszkodtok arról, hogy indokolatlanul magasak az ingatlanárak?
2021. febr. 23. 00:45
 15/44 anonim ***** válasza:
71%
Én is incel vagyok, hát volt pár reménytelen próbálkozásom a múltban, voltak kudarcaim, amik miatt tovább csökkent az amúgy is kevés önbizalmam. Én gimnazista koromban sem mertem lányokkal beszélgetni, mert mindig is félénk voltam, nehezen tudok elindítani nővel egy beszélgetést, fiúkkal mindig könnyebben barátkoztam. Továbbá engem nagyon sokat csúfoltak a lány osztálytársaim a külsőm miatt, ezért én már nem is merek nőhöz szólni. Szóval inkább maradok kérdések kiirásánál, amúgy 30 éves, szűz, incel vagyok.
2021. febr. 23. 05:34
 16/44 A kérdező kommentje:
#14 az érdeklődéstől nem lesznek magasabbak az ingatlanárak.
2021. febr. 23. 06:42
 17/44 A kérdező kommentje:

#15 engem is csúfoltak néhányan a gimiben, valószínűleg az volt a szerencsém, hogy ezzel egyidőbem egy másik közegben elfogadtak.

Te hogyan udvaroltál lányoknak?

2021. febr. 23. 06:44
 18/44 anonim ***** válasza:
68%
Én amikor udvaroltam, akkor elkezdtem a csajokkal semleges témákról beszélgetni, aztán később rákérdeztem van e most barátjuk, aztán bókoltam illetve mondtam a csajoknak, hogy nagyon tetszel nekem, meg volt olyan, hogy gyerekkoromban valentin napra ajándékot vettem egy plüss figurát, egy nekem tetsző csajnak, de nem lett végül semmi, a csaj még az ajándékom sem fogadta el, pedig korábban mikor együtt utaztunk a buszon, akkor jókat beszélgettünk, jól elvoltunk, de sajnos beszélgetésnél tovább egy csajjal sem jutottam, szóval sosem volt még csók sem, csak arcra puszi volt egy két csajjal és ennyi. Amúgy azt sajnálom, hogy annak idején nem udvaroltam nagyon egy Evelin nevű lánynak, aki általános iskolában volt az osztálytársam, én szerelmes voltam belé, meg úgy éreztem, hogy ő örülne a közeledésemnek, mert volt, hogy flörtölt velem pl. mikor osztálykirándulásra mentünk vonattal Sopronba, de én nem mertem elmondani neki, hogy mit érzek iránta. azért nem mertem elmondani neki, mert sosem lehettem vele kettesben, az általános iskolában is csúfoltak engem lányok is, meg a nálam erősebb fiúk állandóan a közelünkben voltak, és engem mindig zaklattak, meg szemétkedtek velem és nem tudtam elmondani Evelinnek, hogy ő nagyon tetszik nekem. Azóta eltelt 15 év, közben Evelin férjhez ment egy gazdag osztrák pasihoz, láttam róluk az esküvői képeiket a facebook-on, de én még mindig szerelmet érzek Evelin iránt, időnként szoktam kettőnkről álmodni, és utólag már bánom, hogy nem volt elég önbizalmam az engem állandóan csesztető osztálytársaim végett és nem mertem elmondani neki, hogy szeretem. De most már ez van és egy ideje már csak neten szoktam lányokkal beszélgetni, de eddig csak egy szegedi lánnyal jutottam el addig, hogy randiztunk, de vele se volt csók sem.
2021. febr. 23. 07:42
 19/44 anonim ***** válasza:
66%
Na akkor tisztelt hölgyeim, a 18-as válaszoló személyében megismerhettetek egy valódi incelt. Igen, a legtöbb incel ilyen. Nem akar tömeggyilkolni, nem akar különböző kiáltványokat írni és követni és nem gyűlöli az egész világot a sikertelenségéért.
2021. febr. 23. 09:01
 20/44 anonim ***** válasza:
52%

nem, a 18-as valaszolo nem a szo szoros ertelmeben vett incel. o egyszeruen csak sikertelen a csajozasban es szuz maradt, ennyi, ettol nem lesz incel valaki. ha nem irkal ki ‘miert rohadt penzehes k rva az osszes no’ jellegu kerdeseket, akkor nem incel. az incel szo jelenteseben benne van, hogy a noket es a helyesebb ferfiakat okolja a sajat sikertelensegeert es ezert utalja oket. ha valaki nem gondolja igy, az nem incel.

nyilvan ennel kicsit osszetettebb a dolog, de ennel hosszabban nem fogom magyarazni. google. szuz NEM egyenlo incel.

2021. febr. 23. 09:07
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!