Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lemondjak arról,hogy Magyarors...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lemondjak arról,hogy Magyarországon megtalálom álmaim párját egy 200 kg körüli hölgy személyében?

Figyelt kérdés

Tudom,hogy nem mindennapi a keresésem,de ez vonz,ekkora hölgy az álmom.Sajnos régóta próbálkozom sikertelenül.Létezhet egyáltalán ekkora nő?

Csak segítő szándékúak írjanak!

2021. febr. 22. 14:28
1 2 3
 21/26 A kérdező kommentje:

Nem akarok hízlalni senkit. Ha lenne alapból ekkora nő,annak örülnék.

Nem tárgyiasítom,így szeretem a hatalmas nőket.

2021. febr. 22. 16:36
 22/26 anonim ***** válasza:
100%
Igen, mondj mar le rola, es kimelj meg a hirdeteseidtol.
2021. febr. 22. 16:46
 23/26 anonim ***** válasza:
63%

Vannak előítéletek rendesen ahogy olvasom.

Nem gombásodik be egy 200 kg-os ember bőre, ha megfelelően ápolja. Még gyalogolni is tud remekül, nyilván ahogy telnek az évek, úgy lesz egyre nehezebb a mozgás is. A 30 centi pénisz is túlzás, mert vannak pózok, amikkel megoldható a közösülés.

De ezzel nem azt akarom mondani, hogy ez az egészséges. Mert nem az. És valóban igaz az is, hogy sokkal hamarabb lesz vége az életüknek is amennyiben nem változtatnak magukon.

Fiatalon még persze úgy érzik semmi baj a kövérséggel. De az évek telnek, az ízületek, erek, a motor használódik. Nagyon-nagyon használódik.

Kérdező, ne ilyen társat keress. Hanem akit szeretni tudsz. Értem, hogy neked ez a vágyad, de hidd el, annak oka van, hogy eddig nem találtál magad mellé egyet sem.

2021. febr. 22. 17:40
 24/26 anonim ***** válasza:
Szerintem idén biztos le kell mondanod róla. Ez az év is kuka, ahogy a tavalyi volt. Most hosszabbították meg 90 nappal a korlátozásokat, és valószínűleg a 2022-es választásig ez ismétlődni fog.
2021. febr. 22. 17:43
 25/26 A kérdező kommentje:

Köszönöm a 23-as válaszoló korrekt válaszát.

Előítélet van rendesen: azt hiszik,hogy egy 200 kg-os nő mozogni sem tud.

Ahogy már írtam,volt 192 kg-os kedvesem,dolgozott a munkahelyén,bevásárolt,takarított stb.

Sokat sétáltunk,mozogtunk.

Nyilván hamarabb elfáradt,mint egy normál súlyú ember.

A szex csodás volt vele,szinte mindent tudtunk csinálni.

Teljes életet lehetett vele élni.

2021. febr. 23. 11:45
 26/26 anonim ***** válasza:
73%
Ne ettesetek mar a trollt, mert mindjart kiir megegy ugyanilyen mihaszna kerdest.
2021. febr. 23. 11:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!