Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kövér nők! Nálatok alacsonyabban van a léc férfikülső terén vagy csak más típusú férfiak jönnek be genetikai okokból, mint a vékony nőknek?
Mert már kezdem szoktatni magam a gondolathoz, hogy össze kéne jönnöm egy kövér nővel és valahogy rávenni, hogy együtt sportoljunk és étkezzünk egészségesen és lefogyasztani.
De ha nem genetikai okokból jövök be nekik, csak már annyira magányosak és kiéhezettek, hogy lejjebb engedik a mércét, akkor igazából öngólt lőnék, mert vékonyként több, nálam jobb, gazdagabb, stb. pasik figyelmét is felkeltené és otthagyna vagy megcsalna, mert kövérként még szexnél sem vállalták volna fel ezek az adoniszok, vékonyként meg már hosszasan udvarolnának neki, meg házassági ajánlatokat is kapna tőlük.
Akkor újra megpróbálom, szájbarágósan: Emberként kezelem a kövéreket, csak optikailag, külalakra nem tetszenek és az életstílusuk (zabálás, mozgásszegény életmód) sem passzol az enyémhez.
De mivel megfigyeltem, hogy NAGYSÁGRENDEKKEL több kövér nőnek jövök be, mint vékonynak, ezért tettem fel a kérdést, hogy vajon a hízékony genetikai hajlamú nők "kémiailag" passzolnak hozzám jobban és akkor érdemes lenne olyat találnom, aki LE AKARNA ÖNSZÁNTÁBÓL IS fogyni, de egy társ tudná ebben motiválni, vagy teljesen hamvába hullt ötlet, mert ha lefogynának és 10x több férfi rajongana értük, akkor azonnal le lennék cserélve és kvázi ingyen személyi edzője voltam, aztán mentem a süllyesztőbe, más férfi meg learatja a babérokat.
Hibát meg valószínűleg lehetne bennem találni, de benned is. Viszont a kérdés nem ez volt, ne menjünk el a sárdobálás irányába.
Nincs ilyen. Szerintem nem jössz be nekik, csak tudják, hogy ennyire futja. Nekem ugyanaz tetszett kövéren, aki soványan. Aki realista, az lejjebb adja vagy egyedül marad.
Te pl. benne lennél abban, hogy összejössz egy lánnyal, persze csak névleg, mert addig nem vonzódik hozzád, míg ki nem gyúrod magad? Vagy van önbecsülésed?
Kérdező: érződik rajtad, hogy nem vagy hülye, de...
Miért merült fel benned, ahogyan sokakban, hogy egy kövér nő nem talál magának pasit, méghozzá akármilyet.
És hogy nem vagyunk, nem lehetünk válogatósak, mert úgymond a kutyának sem kellünk.
Ez nincsen így.
Saját tapasztalatból tudom, hogy egy csomó pasinak a telt női test jön be.
Lehet kövér is, az arányok a fontosak.
Nem tudom, nálam lehet jók az arányok, de én minden ujjamra találok pasit.
És nagyon válogatós vagyok...
Bizony!
A jelölt legyen okos, intelligens, kiválóan kommunikáló és az érzelmi intelligenciája is magasan fejlett.
Na, ennek viszonylag kevés férfi felel meg...
A másik kedvencem az ápolatlanság.
Mármint hogy a kövér nők ápolatlanok.
Esetemben ez nincs így. Nagyon nem.
Zárszó: amit "elvárok", azt én is nyújtom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!