Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért akarnak a mai srácok csak szexet?
Manapság azt vettem észre hogy mindenki ajtóstol ront a házba és mar rögtön azzal kezdik az egészet hogy akkor "legyen csak szex" vagy a másik kedvencem "legyen szexkapcsolat aztan lesz valami vagy nem".
Nem tudom a többi lanynak milyen tapasztalatai vannak?
Személy szerint nekem mar nagyon kezd elmenni az önbizalmam amiatt hogy sracok csak a lyukat látják és a remény hogy fogok találni egy normális párt valaha is. Tényleg minden srác csak szexelni akar?
20/l
Én nem vagyok olyan.
Nem tudom mennyire gondolok jóra, de szerintem azért, mert ezt élvezik a fiúk, vagyis nem ismerek sok férfit, aki jobban szeret recskázni, mint dugni. Ez az egyik, a másik, mivel te nő vagy, ezért nem lehet péniszed, ezért nem tudjátok át érezni azt, amit mi férfiak érzünk.
Ez így van nálunk is, mivel nekünk nincs vaginánk, ezért nem tudhatjuk milyen is pontosan.
Egyszóval, élvezzük.
De biztos van olyan lány is az életükben, akik nem csak a szexre kell.
Csak a nagypofájú nagyképű nőcsàbász pasik vannak felszínen csak azokat látod.
Aki normális kapcsolatot akar az csendes szerény, nem jàtsza az agyàt, háttérben van.
Na ezeket kell keresni és nem az alfàkat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!