Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ezt komolyan gondolják az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezt komolyan gondolják az érintettek?

Figyelt kérdés

Ma is és régebben is volt már pár olyan kérdés, hogy a nők miért nem találnak megfelelő partnert. Elég fura válaszok érkeztek mindig...

Ezen az oldalon az ilyen kérdéseknél átlag 10-ből 8 nő azt írja válaszként, hogy nem kell egy férfinak sem vagy azt, hogy nincsenek normális férfiak. A valóságban ugyanezt talán 10-ből 1-2 egyedülálló nőnél hallani.

Szerintetek, ennek mi az oka? Itt ennyire képtelenek sokan az önkritikára? Vagy, mivel anonim oldal, itt a többség nem is válaszolni akar a kérdésekre, hanem csak arc nélkül panaszkodni?

És akik azt állítják, hogy nincsenek normális férfiak: Nekik egy férfi barátjuk vagy haverjuk sincs? A női ismerőseik pasijait sem tartják normálisnak? Több milliárd nő él párkapcsolatban. Úgy gondolják, hogy tényleg mind "nem normális" férfival vannak?

Eleve: Milyen kritérium az, aminek nem felel meg egy férfi sem? Mitől lesz egy férfi normális?

2021. febr. 21. 22:10
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
*nem a mennyisegre megyek, hanem a minosegre, bocsi
2021. febr. 22. 08:06
 12/14 anonim ***** válasza:

Hát, pedig megfelelő párt találni igen nehéz. Én most pont ott vagyok, hogy keresném, de nem igazán akad semmi. A barátnőim közül meg egynek van csak párja, a többi ugyanezzel küzd. Persze az ízlésünk tök más, így az, hogy nekik mi a megfelelő meg nekem az nem ugyanazt jelenti.

S nehogy azt hidd, hogy itt ilyen kilométeres tételeknek kell megfelelni. Csak olyan alap dolgok, hogy legyen intelligens (azt hiszem államilag támogatott mesterszakon tán elvárhatom, hogy ne a nyolc általánossal rendelkező Józsi írjon), jó humorú, őszinte, hűséges, kedves, dolgos. Külsőre meg inkább a barna hajúakat kedvelem, minő szerencse, hogy abból van a legtöbb. Mivel magas vagyok így sajna nálam egy egy bónusz tétel. De pl nem tetszenek a kigyúrt csávók, nyilván extrém túlsúly sem. És ennyi. És ennek már kapásból egy csomó ember nem tud megfelelni. :D

2021. febr. 22. 08:48
 13/14 anonim ***** válasza:

Én a nem kellő típus vagyok.

1. Nem kell autizmusban érintettek módjára szó szerint értelmezni, hogy senkinek, mert de, nyilván van az a kategória, aki még rám is rám fanyalodna, ahogy minden más nőre is, akinek még van pulzusa... Ha nem érthető, hogy miért nem csattanok ki örömömben ettől, és miért nem ugrok azonnal a nyakába az ilyen delikvenseknek, az nem engem, az én EQ-mat minősíti.

2. Van önkritikám; tudom, hogy azért nem kellek, mert nem vagyok vonzó nő, sem a külsőmet, sem a személyiségemet tekintve. És akkor most? Hajamra kenhetem az önkritikát, attól még nem leszek jobb nő, az csak akkor lennék, ha újra megfogannék, teljesen más felmenőktől, mert akármilyen csúnyán is hangzik, az enyémek igazi genetikai selejtek - és nemcsak egy közülük, hanem gyakorlatilag az összes -, nem véletlenül lettem én is az.

3. A nőrokonok és -ismerősök párkapcsolata külön téma. Még a benne élő mindkét fél szerint jó kapcsolatok sem feltétlenül jók az én mércém szerint, pl. ahol a hagyományos szereposztás és a konzervatív értékrend a jellemző, az számomra kapásból nettó hányinger, márpedig rengeteg ilyen van még ma, 2021-ben is. De van egy csomó olyan kapcsolat is, ami az egyik vagy mindkét fél szerint is rossz, ezekkel meg aztán végképp nincs miért példálózni.

4. Férfi haver, barát: teljesen másképp funkcionálnak így, mint párként, más a viselkedésük, másak az igényeik és elvárásaik egy laza haveri vagy kicsit közelebbi baráti kapcsolatban.

2021. febr. 22. 10:28
 14/14 anonim ***** válasza:
A 3.-hoz még egy: azok a nők, akiknek olyan párjuk és kapcsolatuk van, aki/ami számomra is megfelelőnek tűnik(!), nem az én külső-belső adottságaimmal jöttek össze vele, illetve alakították ki azt a kapcsolatot. Szóval tök jó, hogy vannak ilyenek, de konkrétan b*szhatom, ha én nem olyan vagyok, mint ezek a nők, emiatt esélyem sincs az ő párjukhoz hasonló férfiaknál vagy az ő kapcsolatukhoz hasonló kapcsolatra.
2021. febr. 22. 10:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!