Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lányok, Nők. Mennyire nehezen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, Nők. Mennyire nehezen vagy könnyen találtok párt?

Figyelt kérdés

Én komoly kapcsolatot szeretnék, de évek óta nem találok senkit. (én fiú vagyok)

Kíváncsi vagyok hogy a lányok mit gondolnak erről.

2021. febr. 20. 22:27
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
42%
Igazi párt nagyon nehezen. Nehéz egy szinten lenni valakivel. Ritka.
2021. febr. 21. 08:32
 12/15 anonim ***** válasza:
92%

Szexre kb barmikor lenne pasi

De komolyat az en korosztalyomban ritkan akarnak sajna ...

Pesig en arra vagyom

2021. febr. 21. 08:58
 13/15 anonim ***** válasza:
12%
#11 miért, túl alacsonyan van a szinted a magyar átlaghoz képest.....?
2021. febr. 21. 10:42
 14/15 anonim ***** válasza:
46%
Nehezen mert kevés a normális pasi. Sokan csak dugni akarnak. Akik meg normálisak és tetszenek nekem, mindegyiknek barátnője van:D
2021. febr. 21. 11:12
 15/15 anonim ***** válasza:
81%

Dugni nagyon egyszerűen, párkapcsolatra nagyon nehezen. Idáig csak 1 db volt de az is rossz, úgyhogy eléggé reménytelen.

27 N

2021. febr. 21. 13:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!