Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Virágot küldeni a nő munkahely...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Virágot küldeni a nő munkahelyére ciki?

Figyelt kérdés
Ez tényleg túl nyálas és nem tetszik a nőknek az ilyesmi meglepetés?
2021. febr. 20. 19:35
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem romantikus gesztus.

Én örülnék neki, de nem tartom valószínűnek, hogy ez valaha bekövetkezik. Meg túl nagy a munkahelyem, meg se érkezne hozzám. :-))))

2021. febr. 20. 22:09
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
Nekem csak akkor küldtek virágot amikor már szakítani akartam... szakítottam is, de ha az elején küldi, vagy ahogy írtak többen "idoben" Akkor nagyon meghatodtam volna.
2021. febr. 20. 23:27
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
Végeredményben ha bejössz a nőnek akkor remek ötlet bármit csinálsz, ha nem jössz be neki akkor ciki, bárhogy is közeledsz felé
2021. febr. 21. 10:05
 14/17 anonim ***** válasza:
100%

5 éves évfordulónkra küldtem az akkor még barátnőmnek. Ennek már 6 éve lesz lassan :).

Nálunk időben ment.

2021. febr. 21. 14:52
 15/17 anonim ***** válasza:

Attól függ, milyen kapcsolatban van a virágot küldő férfi a hölggyel. Ha a nő megmondta neki konkrétan, hol dolgozik (cégnevet vagy címet), egy nyilvánvalóan sikeres randin túl vannak, az a legtöbb nőnek imponálni szokott. Van, akinek nem, de azt sztem azért le lehet szűrni ismerkedéskor, első randi alatt (pl. az ilyen über környezetvédő csaj nem fog örülni vágott virágnak; aki nem akar középpontba kerülni soha, annak nem feltétlenül kellene így virágot küldeni, mert akkor a fél cég / iroda róla fog beszélni).

Amelyik esetben sztem nem érdemes / elég ijesztő hatást kelt:

- ha nem mondta meg a nő, hol lakik, és te utánakukkoltál neten

- ha nem vagytok olyan bizalmi viszonyban (első randi után nem lett folytatás / megmondta, hogy nem érdekli a férfi / még csak az ismerkedés elején vannak, randi még nem is volt / olyan nőt zaklat a férfi, aki neki tetszik, de ő a nőnek nem)

- ha a virágküldés nem egy random kedves gesztus, hanem ocsmányságért való bocsánatkérés / úgy érezheti a nő, hogy üres, jófejkedésnek tűnő gesztus (szóval ha alapvetően nem jó a kapcsolat, fasírtban vagytok, a nő azt mondta, nem törődsz vele eléggé - ilyen esetben sokkal jobb a legtöbb nőnek, ha privát módon kérsz bocsánatot... kivéve, ha tudod róla, hogy meg van veszve ezekért a nyilvános grandiózus romantikus gesztusokért)

2021. febr. 21. 16:18
 16/17 anonim ***** válasza:

Engem egyszer leszólított az utcán egy tag , hogy akarok e egy kis pénzt keresni.

Én vittem be egy csokor virágot a nő munka helyére.

Ő őrült neki.

2021. febr. 22. 07:49
 17/17 anonim ***** válasza:

Engem zavarna, munkahelyre dolgozni járok. Ha akar virágot adni, akkor miért nem keres meg személyesen? Semmi romantikusat nem látok ebben.

"Minden nő imádja, ha egy férfi kiemeli a többi nő fölé, mégpedig nyilvánosan."

Nem, én pl. nem igénylem ezt.

2021. febr. 22. 12:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!