Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Virágot küldeni a nő munkahelyére ciki?
Szerintem romantikus gesztus.
Én örülnék neki, de nem tartom valószínűnek, hogy ez valaha bekövetkezik. Meg túl nagy a munkahelyem, meg se érkezne hozzám. :-))))
5 éves évfordulónkra küldtem az akkor még barátnőmnek. Ennek már 6 éve lesz lassan :).
Nálunk időben ment.
Attól függ, milyen kapcsolatban van a virágot küldő férfi a hölggyel. Ha a nő megmondta neki konkrétan, hol dolgozik (cégnevet vagy címet), egy nyilvánvalóan sikeres randin túl vannak, az a legtöbb nőnek imponálni szokott. Van, akinek nem, de azt sztem azért le lehet szűrni ismerkedéskor, első randi alatt (pl. az ilyen über környezetvédő csaj nem fog örülni vágott virágnak; aki nem akar középpontba kerülni soha, annak nem feltétlenül kellene így virágot küldeni, mert akkor a fél cég / iroda róla fog beszélni).
Amelyik esetben sztem nem érdemes / elég ijesztő hatást kelt:
- ha nem mondta meg a nő, hol lakik, és te utánakukkoltál neten
- ha nem vagytok olyan bizalmi viszonyban (első randi után nem lett folytatás / megmondta, hogy nem érdekli a férfi / még csak az ismerkedés elején vannak, randi még nem is volt / olyan nőt zaklat a férfi, aki neki tetszik, de ő a nőnek nem)
- ha a virágküldés nem egy random kedves gesztus, hanem ocsmányságért való bocsánatkérés / úgy érezheti a nő, hogy üres, jófejkedésnek tűnő gesztus (szóval ha alapvetően nem jó a kapcsolat, fasírtban vagytok, a nő azt mondta, nem törődsz vele eléggé - ilyen esetben sokkal jobb a legtöbb nőnek, ha privát módon kérsz bocsánatot... kivéve, ha tudod róla, hogy meg van veszve ezekért a nyilvános grandiózus romantikus gesztusokért)
Engem egyszer leszólított az utcán egy tag , hogy akarok e egy kis pénzt keresni.
Én vittem be egy csokor virágot a nő munka helyére.
Ő őrült neki.
Engem zavarna, munkahelyre dolgozni járok. Ha akar virágot adni, akkor miért nem keres meg személyesen? Semmi romantikusat nem látok ebben.
"Minden nő imádja, ha egy férfi kiemeli a többi nő fölé, mégpedig nyilvánosan."
Nem, én pl. nem igénylem ezt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!