Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogy lehetséges az hogy egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehetséges az hogy egy homokos (bi) tenyérbemászó srác sokkal jobban csajozik mint én vagy a hasonszőrű bénább (tisztán hetero) srácok?

Figyelt kérdés

Megdöbbentő volt szembesülnöm vele hogy egy szerintem semennyire sem vonzó, titkon ferde hajlamú bájgúnár milyen sikeres tud lenni a nőknél, de hogyan lehetnek vevők erre a nők?

A hajlama nyílt titok, nem sokakat érdekel, a nőknek jó így is egy "férfi"?

Miféle világot élünk?

Lehet engem szapulni, de én a női hozzáállást kérdezem!

2021. febr. 17. 23:44
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
Az ilyen szélsőséges látásmódot alapból undorítónak találom. A "melegség" nem deviancia, nem döntés kérdése. Ha te eddig sem jutottál el, nem csodálom, hogy a kutya nem piszkál meg.
2021. ápr. 1. 05:06
 22/31 A kérdező kommentje:

Nem szeretném támadni a melegeket, mert megtisztelem azokat akik a kérdésemre melegként kommenteltek.

Azonban ostobaság ilyet írni hogy döntés kérdése, ezt senki sem döntheti el, én sem tudnék ha akarnék sem homira váltani, mert heteronak születtem.

S mivel a természetes és egészséges irányultság a heteroszexualitás, ezért a homoszexualitás deviancia. Az állatvilágban is deviancia, és az emberek között is az. Attól én nem gyűlölöm őket, csak ez a helyzet és kész. Kivétel azt utálom akiről a kérdés szólt, de nem azért mert meleg.

A bot pedig még mindig nálam van, hiába erőlködsz 21#

2021. ápr. 1. 09:33
 23/31 anonim ***** válasza:
Persze, akkor a kék szem meg a vörös haj is ugyanannyira deviancia, mert a világ lakosságának elenyésző része rendelkezik azzal.
2021. ápr. 1. 10:09
 24/31 A kérdező kommentje:

Mindkettő természetes, semmi deviancia nincs benne, nem úgy mint a homoszexualitásban, ami a természetes reprodukciós folyamat szempontjából problémás hajlam.

Ha abból indulunk ki hogy mi a szexualitás természetes (biológiai) eredete és célja akkor a homoszexualitás ebből a szempontból is deviáns.

A zöld vagy kék haj is az lenne például, ha lenne magyarázata annak hogy az miért természetellenes. De mivel annál nincs ezért az nem deviáns, csak gáz és ocsmány

2021. ápr. 1. 12:12
 25/31 anonim ***** válasza:

Jujj, de okos vagy :D akkor vágd az összes meddő szemébe, hogy deviánsok.

Te is deviáns vagy ám, mert az agy nélküli lét a természetes reprodukciós folyamat szempontjából problémás hajlam.

2021. ápr. 1. 12:17
 26/31 A kérdező kommentje:

25#

Aki érvek híján és ahelyett ócsárolni tud csupán egy ismeretlent, na annak vannak agyproblémái igazán.

Attól hogy téged ennyire frusztrál a kimondott és alátámasztott véleményem, még semmi értelme nincs itt fröcsögnöd az ostobaságaidat. Nem leszel tőle sem okosabb, sem normálisabb

2021. ápr. 1. 22:22
 27/31 A kérdező kommentje:

Az én stílusom teljesen rendben van, nem úgy mint a tied, mert te egy frusztrált ripacs vagy, aki nem bírja elviselni ha valaki másként viszonyul dolgokhoz mint ő maga.

Az arány úgy tudom 8%, a hajlam aránya a teljes népességben.

De mégegyszer: nem utálom és nem is szidtam őket (legfeljebb a kérdésem alanyát persze), csupán lenézem őket mondjuk mint te engem, bár közel sem annyira mint amennyire téged nézlek le.

Az hogy téged ez miért zavar jó ég tudja, engem hol érdekel hogy te mit gondolsz rólam? De téged miért érdekel hogy én mit gondolok másokról?

2021. ápr. 1. 23:06
 28/31 anonim ***** válasza:
Engem nem érdekel, te mit gondolsz másokról, egyszerűen csak feltettél egy kérdést (miért megy nehezen neked az ismerkedés), én meg válaszoltam rá.
2021. ápr. 1. 23:12
 29/31 A kérdező kommentje:

Aha, ilyen "ásd el magad homofób kisköcsög" stílusban, véletlenül sem velem volt bajod, hanem csak segíteni akartál ugye?

Mondjál még hasonló szépeket nekem kérlek!

2021. ápr. 1. 23:19
 30/31 anonim ***** válasza:
De beteg vagy te ember , lehet hogy ezért nincs csajod!
2021. ápr. 4. 12:10
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!