Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan csábíthatnám el az egyik ismerősünk férjét?
Még soha nem csábítottam, nem voltam kezdeményező. Hogyan kell hozzáfogni? Úgy érzem apró jeleket talán öntudatlanul is adhattam, de szeretnék egy kicsit egyértelműbb lenni. 42 éves, orvos, érzékeny ember.
A helyzet megítélése bocs, de nem érdekel. Aki nem szimpatizál a szeretői helyzetekkel, nyugodtan mondja el a véleményét egy erre vonatkozó kérdésnél. Ez nem az :D Köszönöm, ha nem offolsz!
Bizonygathatod hogy sikerült, de a kérdés kiírása már önmagában azt sugallja, hogy nemhogy flörtölni,csábítani se tudsz.
Aki tud, nem a gyakorin kérdezi
Viszont ha ezzel az írásstílussal mint a puszipá meg ezek,te tényleg felnőtt nő vagy, akkor komolyan sajnállak!
A valóságban is ekkora nagyképű és ellenszenves lehetsz kérdező.
Nem csodálom, hogy most sincs senkid, és arra kell fanyalognod, hogy más párját csábítsd el, mert pontosan tudod, hogy normálisan, sportszerűen nem tudsz győzni. Megnyugtatlak, senki se hiszi el, hogy rászántad magad és voálá, kár az erőlködésért!
Megmondjam, hogy honnan tudom, hogy össze vissza hazudsz itt idegeneknek anonim név mögül? Mert mindenkivel személyeskedsz, kiállhatatlan a viselkedésed, egyszerűen taszító, és egy ilyen ember biztosan nem fog veled hosszútávra tervezni, talán az egybites parasztok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!