Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Igaz, hogy a 30 felett a nőlnek már a valódi értékek is számítanak?
20 és 30 között azért nehéz az ismerkedés sokaknak, mert a nőknek csak a férfiak kinézete számít. Igaz az az elképzelés, hogy 30 fölött a nők megérnek és onnantól a valódi értékek (pl.: fizetés, autó, ingatlanbefektetés) is számítanak nekik?
Ez alapján az elv alapján ha 24 évesen nem megy a csajozás, elég csak a karrierre meg a pénz befektetésére koncentrálnom és 32 évesen úgy is oda lesznek értem a nők.
A fiatal srac a korabeli lanyoknal nem nagyon rug labdaba. Emiatt megprobal(na) biztosra menni, de nem tudja, hogy hosszutavu parkapcsolatban elsz :)
36F incel
"Nem emlékszem, hogy huszonévesen ennyien próbálkoztak volna.":
Na ez a gond. Régen a bulikban tudtam csajozni és két alkalommal szexeltem is(igaz ronda lányokkal). Amióta az internetre költözött az ismerkedés, a verseny brutálisan felerősödött és már labdába se rugok. Persze azt is hozzá kell tenni, hogy a korosztályomban a verseny kizárólag (tinder tesztekkel pár nap alatt bizonyítható) a kinézetről szól. Ez 30 fölött még változhat talán.
"a korosztályomban a verseny kizárólag (tinder tesztekkel pár nap alatt bizonyítható) a kinézetről szól"
Te tényleg nem érted, miért butaság, amit írsz? A Tinder maga a külsőről szól. Olyan társkeresőt hozol fel, amin fejre mennek az emberek. Ha a Puncsot hozod fel, ott meg azt bizonyítod, hogy a pénzről szól a kapcsolat.
"Az meg kamu dolog, hogy karrierre koncentralsz, az megy parkapcsolat mellett is. Mit nem tudsz megtenni? Nem tudsz reszvenycsomagot vasarolni parkapcsolatban? Alkifogas"
Hat mondjuk kamionozni nem tud :)
36F incel
37: Sajnos bénább kinézettel csak olyan munkát lehet sikeresen csinálni, ami ha jól is fizet, kegyetlenül meg kell dolgozni érte. Egy nő mellett például nem tudom hogy lehet két állásban dolgozni + járni egyetemre is.
Aztán ebből amennyit visszaveszek, annyival kevesebbet érek el később.
"Nem tudsz reszvenycsomagot vasarolni parkapcsolatban":
Ma még érdemes, de közel a sírás ideje...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!