Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogy találhatnék párt magamnak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy találhatnék párt magamnak? Mások hogy csinálják?

Figyelt kérdés

22 éves vagyok és férfi, nem volt még párom.

Az oka ennek az, hogy amikor volt lehetőségem még korábban, azokban a helyzetekben volt, hogy gyáva voltam kezdeményezni vagy megakartam felelni a másiknak (ezt úgyérzem, hogy megoldottam, a gyávaságot pedig az adott pillanatban lehet, hogy miképpen döntök és hogy, szóval, úgy gondolom, hogy benne van mindenkiben, abban az adott döntésben jelenik meg mindig, ami megszületik, erre igyekszem figyelni) és elúszott a lehetőség, volt olyan, hogy számomra tramatikus volt az élmény (férjes nő nyomult rám, nem részletezem) és ez megviselt egy időszakomban.

Olyan is, hogy én utasítottam el a lehetőséget, mert már az elején az jött le számomra, hogy uralkodó a jelleme a lánynak.

Tehát, minden volt már, hogy miért nem alakult ki semmi, szóval... már csak a sorstól a párkapcsolat kártya lehet vissza... :D

Nem vagyok ronda, ellenkezőleg, én úgy gondolom, hogy kifejezetten helyes vagyok, szellemileg érettnek tartom magamat, vannak terveim, céljaim, amiket szépen fokozatosan építek is és igyekszem haladni, mellette építem a személyiségemet és fejlesztem magamat.

Igényes vagyok, talán túlságosan is az átlagos pasi képnél, én ennek örülök, ez magában foglalja azt pl; hogy járok manikuroztetni, tisztaság és ápoltság, szóval.. ez megvan.

Egyetemre járok, bár ez csupán online van, ez kilőve, dolgozom is jelenleg bár itt a korosztályom nincsen jelen, legalábbis ellenkező nemben.

Néhány barátom van, tehát inkább a "csendesebb" kategória, facebook meg insta és ezek a dolgok pedig távol állnak tőlem, biztosan ez is lehet ebből a szempontból "baj" (facem van csak, ott is csak 1kép, hogy az ismerősök tudják, hogy ki is vagyok)

Hogyan növelhetném az esélyeimet, hogy legyen lehetőségem ismerkedni?

Volt, hogy már leszólítottam lányt, úgy gondolom, hogy nem a legjobb opció, mert nagyon véletlenszeru, hogy passzol-e a személyiségünk, bár nem zárom ki ezt sem, de nem célravezető szerintem.

2021. febr. 16. 15:22
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:

Szerintem a "járj társaságba" egy kicsit problémás tanács, mert:

persze járj társaságba ez alapvetően jó lehet, lenne.

De azért az embernek kialakul általában egy baráti köre. És hiába jársz el a baráti köröddel, ők már nem újak. Esetleg a baráti körödből mindenki elhív 1-2 csak általa ismert embert, de akkor sem biztos hogy találkozol valakivel akivel kialakul valami.

Én pl akkor kerültem sok új ember közé, amikor egyetemre mentem, lassan 3 éve. Ott sok új emberrel találkoztam, viszont hiába vagyok közvetlen, mégis lassan alakultak ki tartósabb barátságok, aztán másodév második felében jött a covid be.

És most meg ott vagyok, hogy már névről és arcról tök sok embert ismerek az évfolyamomról pl meg máshonnan is, de pont amikor már jobban kezdene kialakulni egy szélesebb kapcsolati háló (hisz szerintem idősebb korban azért már nehezebb mert már mindenkinek van egy kialakult baráti köre) akkor gyakorlatilag be lettünk zárva.

Tehát a társasággal csak az a baj, hogy ha a kialakult társaságoddal eljárkálsz, ott új embereket már nem nagyon ismersz meg.

Új társaságot meg nem találsz a semmiből..

Tehát ez úgy hangzana jobban hogy járj új/újabb társaságokba, de ez meg nem olyan könnyű hogy mindig más emberek közé kerülj.

2021. febr. 17. 17:50
 22/22 anonim ***** válasza:
100%

"De azért az embernek kialakul általában egy baráti köre."

Na igen, de aztán van olyan, akinek az sincs.

Sajna nem sikerült se általánosban, se gimiben beilleszkednem, egyetemen meg már nem néztek ki, csak a korona betett mindenféle ismerkedésnek.

És tényleg, egy ilyen mindentmegmondó, okos, extrovertált gyakoris válaszoló, bele se gondol, hogy nekem pl. a mindennapjaim egyáltalán milyenek. A saját fejével, képességeivel gondolkodik. Én nem vagyok képes úgy összebarátkozni mindenkivel, mint pl Forrest Gump. A legtöbb "szociális" esemény nem érdekel. Nem iszom (nem is szabad a betegségem miatt), nem drogozom, nem annyira érdekelnek a bulik.

Én csak egy szerető embert szeretnék találni magam mellé, de ha ez össze is jön, ahogy eddig tapasztaltam, az élet rögtön benyújtja a számlát.

F

2021. febr. 17. 17:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!