Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogy találhatnék párt magamnak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy találhatnék párt magamnak? Mások hogy csinálják?

Figyelt kérdés

22 éves vagyok és férfi, nem volt még párom.

Az oka ennek az, hogy amikor volt lehetőségem még korábban, azokban a helyzetekben volt, hogy gyáva voltam kezdeményezni vagy megakartam felelni a másiknak (ezt úgyérzem, hogy megoldottam, a gyávaságot pedig az adott pillanatban lehet, hogy miképpen döntök és hogy, szóval, úgy gondolom, hogy benne van mindenkiben, abban az adott döntésben jelenik meg mindig, ami megszületik, erre igyekszem figyelni) és elúszott a lehetőség, volt olyan, hogy számomra tramatikus volt az élmény (férjes nő nyomult rám, nem részletezem) és ez megviselt egy időszakomban.

Olyan is, hogy én utasítottam el a lehetőséget, mert már az elején az jött le számomra, hogy uralkodó a jelleme a lánynak.

Tehát, minden volt már, hogy miért nem alakult ki semmi, szóval... már csak a sorstól a párkapcsolat kártya lehet vissza... :D

Nem vagyok ronda, ellenkezőleg, én úgy gondolom, hogy kifejezetten helyes vagyok, szellemileg érettnek tartom magamat, vannak terveim, céljaim, amiket szépen fokozatosan építek is és igyekszem haladni, mellette építem a személyiségemet és fejlesztem magamat.

Igényes vagyok, talán túlságosan is az átlagos pasi képnél, én ennek örülök, ez magában foglalja azt pl; hogy járok manikuroztetni, tisztaság és ápoltság, szóval.. ez megvan.

Egyetemre járok, bár ez csupán online van, ez kilőve, dolgozom is jelenleg bár itt a korosztályom nincsen jelen, legalábbis ellenkező nemben.

Néhány barátom van, tehát inkább a "csendesebb" kategória, facebook meg insta és ezek a dolgok pedig távol állnak tőlem, biztosan ez is lehet ebből a szempontból "baj" (facem van csak, ott is csak 1kép, hogy az ismerősök tudják, hogy ki is vagyok)

Hogyan növelhetném az esélyeimet, hogy legyen lehetőségem ismerkedni?

Volt, hogy már leszólítottam lányt, úgy gondolom, hogy nem a legjobb opció, mert nagyon véletlenszeru, hogy passzol-e a személyiségünk, bár nem zárom ki ezt sem, de nem célravezető szerintem.

2021. febr. 16. 15:22
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
100%

Hasonlóképp vagyok. Harmadéves egyetemista.

Vírus előtt jártam társaságba de ha ugyanazokkal jarsz akkor kevesebb embert ismersz meg, meg valahogy nem hozott össze az élet olyanokkal akikkel kölcsönös lett volna a szimpátia vagy egyik v masik oldalról. Vagy épp baratnője van.

Volt olyan srác akin gyanús volt hogy bejövök neki, igyekeztem lehetőséget teremteni arra hogy elindulhasson valami de félénk volt, nem lépett.

Aztán jött a vírus, online oktatás ami sok szempontból nagyon rossz.

Főleg hogy harmadéven már sokkal több embert ismersz úgy amúgy, de mivel ugye online vagyunk és kb sehova nem lehet menni ezért tökre beszűkültek a lehetősegek.

A Tinder nekem se jött be, a legtöbb ember vagy eltűnt vagy csak szexre ment vagy elég idióta volt. Felbosszantott úgyhogy le is töröltem fél év után.

Ez van sajnos:/

2021. febr. 16. 18:58
 12/22 anonim ***** válasza:
68%

Ha nincs vírus el lehet menni

-bulizni

- Bárokba a barátaiddal, kinézel egy lányt és meghívod egy italra.

- olyan helyre, ahová több ember jár - főzőtanfolyam, valamilyen szakkör.

- ismerkedő estre

Jelenleg ezek nem lehetségesek, így max annyit tudsz tenni, hogy elmész zöldterületre, mivel ott nem hordanak már csak az emberek maszkot. Ha kutyát sétáltat, akkor a kutya lehet az alibi (jajj de aranyos, megsimogathatom?) Ha tetszel neki, és szingli, akkor úgyis szóba elegyedik veled, ha meg nem, akkor nem.

Remélem kielégítő volt a válasz.

2021. febr. 16. 18:58
 13/22 A kérdező kommentje:

#12 igen, olyan kielégítő volt a válaszod🙂, úgy érzem, hogy megérte érte küzdeni.... már elégedett mosollyal és egy könnycseppel a szemem alatt😅 teszem ki a falra a kommentedet a nyomtatást követően. Szerintem egy reflektort is fogok vásárolni és megvilágítom vele esténként, amennyiben, ha felriadok esténként tanácstalanul.. akkor eltudjam olvasni a bölcs szavaidat és így a megnyugvást követően folytatni tudjam a párnámon a nyálam a csorgatását. 😝 😁

Örülök azért, hogy tisztázni tudtuk 🙂

2021. febr. 16. 19:12
 14/22 anonim ***** válasza:
68%
A bunkózást nem értékelik a lányok, abból azért majd vegyél vissza :/
2021. febr. 16. 19:34
 15/22 anonim ***** válasza:
100%
Hmm, lányként értem már, hogy miért nem volt még eddig barátnőd. Elég frusztráltnak tűnsz, és görcsösen akarod ezt az egészet, közben próbálnak itt az emberek tanácsokat adni, de te leszólsz kb mindent, és inkább a kifogásokat keresed, minthogy a megoldást. Azért, hogy barátnőd legyen, neked is tenned kell érte, és nem kéne olyan könnyen feladni. Azért nehogy azt hidd, hogy normális srácot is olyan könnyű találni, nézd a #11-es válaszát. Értsd meg, hogy jelen helyzetben nem igazán van lehetőséged élőben ismerkedni, és lehet, hogy ez még hónapokig így is marad sajnos. Tényleg nem értem mi a problémád az online ismerkedéssel, ha helyes fiú vagy. Vagy te a tökéletes barátnőt keresed, aki megfelel minden elvárásodnak? Hát arra várhatsz... nincs is azzal gond, ha vannak bizonyos elvárásaid egy nőt illetően, de ha nagyon-nagyon válogatós vagy és neked semmi vagy senki nem jó, akkor bizony vagy egyedül maradsz és talán egyszer betalál a szerencse, mert rendes/normális/szép/csinos barátnő nem fog házhoz jönni. Neked kell most alkalmazkodnod a helyzethez, nem a körülmények fognak hozzád, és ezzel kb mindenki így van.
2021. febr. 16. 20:00
 16/22 anonim ***** válasza:
52%

Kérdező, én nőként mondom, hogy SOHA ne töltsd le a tindert :D

Én soha életemben nem társkeresőztem, de annyit elmondhatok: aki férfiakba eddig beleszerettem, mindegyiket élőben láttam, sosem a neten. Hogyha egyiküket is a neten látom először egy fotón, el se jutunk oda, hogy találkozzunk, mert soha a büdös életben rájuk se írtam volna.

A személyes találkozás egyszerűen olyasmi, hogy köze nincs ahhoz, mint mikor fotókat böngészel végig, és próbálod kitalálni, hogy élőben milyen lehet a másik. Felesleges köröket futsz, miközben kihagyod azokat a személyeket, akikkel a valóságban jó lenne, de egy fényképről nulla az, ami átjön.

2021. febr. 16. 20:40
 17/22 anonim ***** válasza:
100%

Amíg nem volt Covid, addig én is próbálkoztam élőben (konditerem, szórakozóhely, baráti összejövetelek ahol ismerősök ismerősei is vannak), a Tinder meg B-tervként pár naponta meg lett pörgetve. Aztán csak az maradt, de sikerült egy elképzelhetetlenül szép, ráadásul normális lányt megismerni. Lassan 1 éve együtt vagyunk. Addig meg havi 1-2 match volt, bár én napi 2-3 lányt húztam csak jobbra, mert válogatós vagyok... De a Tinder olyan mint a lottó, bármikor bejöhet.

31F

2021. febr. 16. 20:56
 18/22 A kérdező kommentje:

Eddigi tapasztalataimból kiindulva, bármivel kapcsolatosan, csupán akkor lett valami, ha akartam azt az adott dolgot, ha elszerettem volna érni, ez nem jelenti azt, hogy folyton stresszelnék rajta, hogy miként lesz, akarat nélkül én úgy gondolom, hogy nincsen semmi, nem tudom elképzelni azt, hogy ez másként volna.

Aztán nyilván lehet az, hogy tévedek, benne van.

Kérlek hívd fel a figyelmemet arra, hogy miket szóltam le, milyen tanácsokat, én úgy érzem, hogy addig, amíg nem volt vitám a hozzászólóval, addig konkrét és megfogható válaszokat nem kaptam, csupán az általános és alibiválaszokat, ennek pedig értelme, hogy mi, azt nem tudom, hiszen válaszolni nem kötelező, ha sokadik kérdés után nem tudja valaki konkretizálni azt, hogy mit is szeretne átadni, abban az esetben úgy gondolom, hogy jogos az, ha ezt érzékeltetem, ha erre pedig, ha felháborodás érkezik... az Ő dolga.

Mi a problémám az online ismerkedéssel. Bár feleslegesnek tartom ecsetelni, eléggé pesszimista szemszöget fest is fel rólam ez az ábrázolás, panaszkodni sem akarok hosszasan, de ha érdekel, leírom.

Kevésbé tapasztaltam pozitív élményeket ezzel kapcsolatosan, nagyon sokat kell szenvedni, ha már matchem van valakivel, hogy az olyan személy legyen, aki nem csak azért van ott, hogy az egoját növelje a matchek számával és az udvarlók tömkelegével, hanem valóban legyen benne némi nyitottság is.

Hamis képet mutat önmagáról a felhasználók java.

Úszott már el ezért személyes ismerkedésem is, kezdeti fázisban volt a dolog és ismerősön keresztül kérdezgetett a lány rólam, neki mondták azt, hogy tinderezek, ez pedig számára antipatikus volt, ebből kifolyólag ment is el lehetőségem személyes ismerkedés terén.

Mivel nem veszik komolyan sokan, ebből fakadóan nagyon sok a flegma és rövid reakció, szenvedni kell azért, hogy egy normális beszélgetés alakulhasson ki.

A másik személyiségéről nem tudok meg szinte semmit sem, mivel itt egy üres kép jelenik meg, ami nem hordoz üzenetet. Megy a képmutatás, hogy milyen nagy boldogság van, nyaralós és egyéb feszítős képek, csücsörítés, pózolás és domborodás csupán azért, hogy az önbizalmukat növeljék azzal, hogy jobbra húzza őket a többség.

Ez a véleményem, azt gondolsz természetesen amit szeretnél erről, különösebb módon nem érdekel, én ezt látom.

2021. febr. 16. 22:52
 19/22 anonim ***** válasza:
100%
16: attól, hogy neked nem jött be a Tinder és nem volt ott szerencséd, az még nem azt jelenti, hogy másnak sem fog... ne általánosíts. Több ismerősöm is onnan talált fiú/lány kapcsolatot magának, mert hiába nyitva volt a covid előtt minden és lehetett élőben ismerkedni, azért meló + suli mellett nem annyira egyszerű minden héten eljárni valahova ismerkedni...
2021. febr. 16. 22:57
 20/22 anonim ***** válasza:
65%
A "járj társaságba" szerintem is egy barom "tanács", aki csak ezt képes írni, inkább ne is válaszoljon.
2021. febr. 17. 17:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!